Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έχεις συνέντευξη για δουλειά; - Οι πιο στιλάτες ιδέες για να εντυπωσιάσεις με το σύνολο σου!

20 Οκτωβρίου 2017 15:36
Έχεις συνέντευξη για δουλειά; - Οι πιο στιλάτες ιδέες για να εντυπωσιάσεις με το σύνολο σου!

Τι θα ήμασταν άραγε, χωρίς ένα stylish σύνολο; Και μιλάω σοβαρά. Ένα ρούχο, ένα αξεσουάρ, ένα κόκκινο κραγιόν, μπορεί να είναι οι λόγοι που ακόμα και αν σηκωνόμαστε «πτώμα» από το κρεβάτι το πρωί, να αποκτάει τελικά η ζωή μας λίγο νόημα.

Και μιλάω σε βαθύτερο επίπεδο, μη νομίζεις. Γιατί είναι γεγονός, ότι μπορούμε να αισθανθούμε καλύτερα, αν φορέσουμε ένα όμορφο ρούχο και δείχνουμε και εμείς όμορφες μέσα από σε αυτό. Αποκτούμε αυτοπεποίθηση, παίρνουμε δύναμη. Λίγο είναι αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Και όλα αυτά είναι στοιχεία που σίγουρα έχουμε ανάγκη καθημερινά, αλλά και σε ειδικές περιστάσεις, ακόμη περισσότερο. Όπως όταν πρόκειται να πάμε σε μια συνέντευξη για μία καινούργια δουλειά. Εκεί και αν έχουμε ανάγκη από εμψυχωτικά λόγια και αυτοπεποίθηση! Και ενώ τα λόγια είναι πάντα θαυμάσια, ένα stylish και δυναμικό ντύσιμο θα ενισχύσουν την κατάσταση!

Αν λοιπόν, μέσα στις επόμενες ημέρες, πρέπει να προετοιμαστείς για μία συνέντευξη για μία νέα δουλειά, μην ξεχάσεις να προετοιμάσεις και το κατάλληλο σύνολο! Οι παρακάτω εμφανίσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις την έμπνευση που χρειάζεσαι και να εξασφαλίσεις τελικά την πολυπόθητη αυτή καινούργια θέση!

Ένα λευκό πουκάμισο εκπέμπει πάντα κομψότητα και επαγγελματισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατελείωτο "γλέντι" στο Twitter για τα αγγλικά του Τσίπρα! «Three talk and two dance»

Δημιούργησε…. «επαγγελματικά» layers φορώντας ένα ζιβάγκο κάτω από το τοπ ή πουκάμισό σου

Ένα statement παλτό σε bold απόχρωση προσφέρει πάντα δυναμισμό

Ένα oversized κοστούμι δηλώνει… κούλνες αλλά και επαγγελματισμό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Μαυρίδη σε Ζώη – Κολέτσα και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Γαστεράτου! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο; (video)

Όπως και ένα σε μία ενδιαφέρουσα απόχρωση πέρα από τις κλασικές του γκρι, του μαύρου ή του καφέ

Αντικατέστησε το κλασικό κοστούμι με ένα σύνολο σε μονόχρωμη απόχρωση ή που να αποτελείται από το ίδιο print

O κλασικός συνδυασμός τζιν παντελόνι-πουκάμισο-γόβες είναι πάντα κατάλληλος για τέτοιες περιστάσεις

 

Ροή ειδήσεων

Share