Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα ελληνικά σανδάλια με γούνα που θα γίνουν το... trend της σεζόν!

20 Οκτωβρίου 2017 13:17
Τα ελληνικά σανδάλια με γούνα που θα γίνουν το... trend της σεζόν!

Η αλήθεια είναι ότι με μεγάλη δυσκολία αποχωριζόμαστε τα ωραία μας σανδάλια όταν τελειώνει το καλοκαίρι. Τα νέα όμως είναι πολύ ευχάριστα, γιατί μόλις βγήκαν σανδάλια sheepskin!

Ο,τι νέο και πρωτοποριακό μας εξιτάρει και θέλουμε πρώτοι να το δοκιμάσουμε.

Χθες το βράδυ είδαμε αυτά τα υπέροχα σανδάλια της εταιρείας Ancient Greek Sandals και μας πήρανε το μυαλό!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Τα χρέη του πατέρα της πλήρωνε η 32χρονη εφοριακός! Η μεγάλη αποκάλυψη για τις σχέσεις της οικογένειας που ανατρέπει τα δεδομένα!

Είναι βολικά, άνετα και το sheepskin κρατά το πόδι ζεστό για τις ημέρες που ακόμα δεν κάνει τόσο πολύ κρύο. Το ουδέτερο χρώμα τους μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με τη χρωματική παλέτα της φθινοπωρινής σου γκαρνταρόμπας.

Ηδη, στο διαδίκτυο οι γυναίκες έχουν ξετρελαθεί με αυτή την πρωτοποριακή ιδέα που σκέφτηκε η σχεδιάστρια Χριστίνα Μαρτίνη και ο επιχειρηματίας Νικόλας Μίνογλου, ιδιοκτήτες της ελληνικής εταιρείας Ancient Greek Sandals που έχει μεγάλη απήχηση στο εξωτερικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Μαυρίδη σε Ζώη – Κολέτσα και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση της Γαστεράτου! Ποια ομάδα κέρδισε το έπαθλο; (video)

Τα σανδάλια ξεχωρίζουν για το αρχαιοελληνικό τους στιλ και την κομψότητά τους και είναι διαθέσιμα σε μεγάλα e- shops του εξωτερικού όπως το Net-a-Porter και το Mytheresa.com.

Μπορείς λοιπόν να τα αποκτήσεις κι εσύ.

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share