Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γυναίκες φωτογραφίζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον οργασμό (Photos)

19 Οκτωβρίου 2017 14:07
Γυναίκες φωτογραφίζονται πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον οργασμό (Photos)

Ένα ενδιαφέρον πρότζεκτ για την κατάρριψη των ταμπού γύρω από την γυναικεία σεξουαλικότητα, δημιούργησε ένας φωτογράφος που κατέγραψε τα πρόσωπα των γυναικών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τους οργασμούς τους.

Ο Βραζιλιάνος Μάρκος Αλμπέρτι δήλωσε πως το «O Project» σχεδιάστηκε για να προκαλέσει συζητήσεις γύρω από τη «γυναικεία σεξουαλική ευημερία».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Πέθανε θρυλική ηθοποιός!

Στις φωτογραφίες του αποτυπώνει τις εκφράσεις του προσώπου από περισσότερες από 20 γυναίκες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη σεξουαλική κορύφωση, ενώ χρησιμοποιούν δονητές.

Το πρότζεκτ δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία «Smile Makers» και κάθε γυναίκα φαίνεται μέσα από τέσσερις φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την αργή, ή σε ορισμένες περιπτώσεις, ταχεία εξέλιξη των αλλαγών του προσώπου καθώς φτάνουν στον οργασμό αλλά και αμέσως μετά.

Εκτός από τα τολμηρά στιγμιότυπα των προσώπων, τίποτε άλλο δεν είναι ορατό – ακόμη και από τον ίδιο τον φωτογράφο.

Οι γυναίκες που συμμετέχουν στο πρότζεκτ καλύπτουν όλες τις εθνότητες και εθνικότητες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γαλλίας, της Κίνας και της Σιγκαπούρης.

Ο φωτογράφος Μάρκος Αμπέρτι δήλωσε: «Μου αρέσει που επιτέλους μιλάμε ειλικρινά με αυτές τις γυναίκες για το σεξ και την ικανοποίηση. Όταν προσεγγίζετε το θέμα ταμπού του σεξ μέσω της αίσθησης του χιούμορ, οι άνθρωποι αρχίζουν να ανοίγονται και να μοιράζονται τις απόψεις τους ελεύθερα, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε μια μνημειακή αλλαγή στη νοοτροπία των ανθρώπων».

Σύμφωνα με τον Αλμπέρτι, το βασικό μήνυμα είναι πως «όλες οι γυναίκες αξίζουν να ελέγχουν τη σεξουαλικότητά τους, ανεξάρτητα από το ιστορικό τους». Και συνεχίσει «οι γυναίκες πρέπει να είναι ελεύθερες και να διασκεδάζουν, με τη σεξουαλικότητά τους».

Σχολιάζοντας το πρότζεκτ, ο Φαν Γιανγκ, διευθυντής του Smile Makers, δήλωσε: «Η σεξουαλικότητα της γυναίκας συχνά περιβάλλεται από ντροπή και μυστικότητα. Η συνεργασία μας με τον Μάρκο μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε αυτή τη σειρά για να σπάσουμε αυτό το κοινωνικό στίγμα γύρω από τη γυναικεία σεξουαλικότητα και να ενθαρρύνουμε την εξομάλυνση της γυναικείας απόλαυσης».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανατριχιαστική κατάθεση της Βάιας Οικονόμου μετά τον εντοπισμό της! Δεν φαντάζεστε γιατί κρυβόταν!

Το έργο «O Project» ακολουθεί την προηγούμενη αναζήτηση του Αλμπέρτι, που είχε καταγράψει ανθρώπους πριν και μετά την κατανάλωση τριών ποτηριών αλκοόλ.

Πηγή: iefimerida.gr
 

Ροή ειδήσεων

Share