Εάν έχετε βαρεθεί να κάνετε refresh στο ρουζ σας ανά μία ώρα, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.
Το συγκεκριμένο beauty issue, έχει συμβεί σε όλες μας. Περισσότερο σε όσες από εμάς έχουμε λιπαρή επιδερμίδα, που τότε ακόμη και η πούδρα δυσκολεύεται να παραμείνει πάνω από μισή ώρα στο δέρμα.
Τι μπορείτε να κάνετε λοιπόν εάν η επιδερμίδα σας δείχνει… ακατάδεκτη ακόμη και στη φυσική λάμψη και όψη υγείας που χαρίζει το ρουζ; Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 steps και μας ευχαριστείτε αργότερα:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην ελληνική αγορά: Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

1 Πριν κάνετε οτιδήποτε, ενυδατώστε καλά την επιδερμίδα σας, έτσι ώστε οποιοδήποτε προϊόν μακιγιάζ και εάν εφαρμόσετε, να έχει διάρκεια.

2 Εάν το δέρμα σας δείχνει να μη συγκρατεί ούτε τα απαραίτητα και πιο βασικά του μακιγιάζ, τότε το Primer γίνεται σχεδόν ανάγκη.

3 Χρησιμοποιήστε ένα υγρό foundation. Μια υγρή και dewy επιφάνεια, είναι περισσότερο πιθανό να κάνει καλύτερο blend με το ρουζ σας και έτσι αυτό να κρατήσει παραπάνω ώρες.
4 Κάντε layering προϊόντων. Δημιουργήστε τη δική σας τέλεια φόρμουλα, συνδυάζοντας το αγαπημένο σας ρουζ σε powder υφή, με ένα κρεμώδες προϊόν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γέννησε η Σία Κοσιώνη!

5 Ολοκληρώστε το μακιγιάζ σας με ένα setting spray, για να είσαστε σίγουρες ότι κάνατε τα πάντα για να «κλειδώσετε» το αποτέλεσμα.

Πηγή: marieclaire.gr