Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η νέα τάση στις βλεφαρίδες για τον χειμώνα έρχεται από τον οίκο Dior! (Photos)

2 Οκτωβρίου 2017 14:17
Η νέα τάση στις βλεφαρίδες για τον χειμώνα έρχεται από τον οίκο Dior! (Photos)

Φέτος στις πασαρέλες είδαμε πολλά “καθαρά” και φυσικά look από τους σχεδιαστές. Ο Peter Philips, o creative make up director του οίκου Dior, όμως πάει κόντρα σε αυτό το κύμα και αναβιώνει τα 60’s look στις βλεφαρίδες.

Το ενδιαφέρον αυτό trend το είδαμε να λανσάρεται στο runway της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι και θέλει την ένταση στα μάτια και πιο συγκεκριμένα στις βλεφαρίδες να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Βέβαια το hairstyle έμεινε απλό σε ένα σοφιστικέ πιο child-like look.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (02/10) της Άντα Λεούση!

Για να δημιουργήσει fat lashes, ο Philips , έχτισε τις βλεφαρίδες αρκετές στρώσεις από την Pump ‘n’ Volume mascara. Πρόκειται για μια μαύρη, πολύ μαύρη φόρμουλα. Μάλιστα για να το πετύχει δούλεψε αρχικά με το Dior Maximizer Lash Primer με το οποίο δημιουργήσε τη βάσηγια αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Λουκέτο σε μεγάλη αεροπορική εταιρεία! Ακυρώνονται όλες οι πτήσεις - Χάνουν τα εισιτήριά τους όσοι τα είχαν ήδη "κλείσει"!

Ο Philips έδωσε σημασία στο να χρωματίσει τόσο στη βάση, όσο και στις άκρες των βλεφαρίδων.Όπως ο ίδιος σημειώνει πως δουλεύει τις βλεφαρίδες εναλλάξ, περιμένει να στεγνώσουν οι στρώσεις και να αποκτήσουν την σωστή υφή. Δεν μπορείς να είσαι ντροπαλός και μετριοπαθής όταν δημιουργείς ένα τόσο έντονο λουκ, είναι σημαντικό να καλύψεις τις βλεφαρίδες από τις ρίζες ως τις άκρες. Αν δεν είναι σωστά περασμένα τα χρώματα, οι βλεφαρίδες θα πέσουν και θα χάσουν τη καμπυλότητα τους, μπορείς να πεις ότι ειναι σαν αρχιτεκτονική.

Eyes obsession backstage of the #diorss18 show! Strong makeup statement focus on the eyes by @peterphilipsmakeup ! #diormakeup #diorshowbackstage #backstagepros

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup) στις

 

Ροή ειδήσεων

Share