Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ποιο είναι το χτένισμα που έχει ξετρελάνει τις Γαλλίδες;

22 Σεπτεμβρίου 2017 15:34
Ποιο είναι το χτένισμα που έχει ξετρελάνει τις Γαλλίδες;

Ξεχάστε τα σιδερωμένα μαλλιά και τις μπούκλες και σκεφτείτε κάτι ανέμελο, που δεν χρειάζεται καν ραντεβού στο κομμωτήριο. Να βρούμε πρώτα φουρκέτες;

Το απόλυτο χτένισμα του φθινοπώρου είναι ένα ανέμελο σινιόν, αυτοσχέδιο, που στέκεται χαμηλά στον αυχένα, και ιδανικά, αν έχουμε κέφι, έχει και φράντζα, που στέκεται ακριβώς πάνω στο κούτελο μας.

Πώς θα το πετύχουμε; Βλέπουμε τις φωτογραφίες της Kylie jenner (που είναι παντού με τις αδερφές της για κακή μας τύχη) και των φιλενάδων της στις διεθνείς πασαρέλες και αρχίζουμε να αυτοσχεδιάζουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος στην αγορά: Πέθανε το "αφεντικό" τεράστιας εταιρείας!

Τα μαλλιά μας δεν χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα φρεσκολουσμένα, ακόμη καλύτερα να είναι λίγο ταλαιπωρημένα για να μην γλιστράνε τα τσιμπιδάκια. Το ζητούμενο είναι να πιάσουμε τα μαλλιά μας πρόχειρα κότσο, με μικρές τούφες που πετάγονται από παντού, σαν ένα μεταμοντέρνο σινιόν που δείχνει ότι φτιάχτηκε σε λίγα λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεφτίλα δίχως τέλος: Δεν φαντάζεστε τι κάνει ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου μετά το χυδαίο σχόλιό του για την μικρή Νεφέλη!

Αυτό δεν είναι το στιλ που μας αρέσει και θαυμάζουμε στις Γαλλίδες; Πως είναι πάντα σούπερ περιποιημένες, ανεπιτήδευτα κομψές, δεν έχουν τίποτα στημένο πάνω τους. Γιατί όταν φοράς τζιν και γόβες με πουκάμισο, τα μαλλιά σου δεν θέλεις να είναι κοκκαλωμένα με λακ, προτιμάς ένα σινιόν, ιδιαίτερα όταν ξέρεις πόσο φωτογενές είναι στο Pinterest, στο Instagram και στις selfies που «μιλούν» γαλλικά.

 

Ροή ειδήσεων

Share