Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

5 λόγοι που πρέπει να επισκεφθείς άμεσα τον γυναικολόγο σου μετά τις διακοπές!

Μην το καθυστερείς!

15 Σεπτεμβρίου 2017 12:20
5 λόγοι που πρέπει να επισκεφθείς άμεσα τον γυναικολόγο σου μετά τις διακοπές!

Γιατί; Μια σειρά από λόγους που κάνουν το καλοκαίρι τέλειο, μπορεί να είναι επικίνδυνα ή επιβλαβή για την υγεία της ευαίσθητης περιοχής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: "Στο Survivor αντιμετώπισαν τους Τούρκους, εδώ μάλλον τους γύφτους από τον Πύργο"! Επικές ατάκες στο διαδίκτυο

1) Το καλοκαίρι το θερμό και υγρό κλίμα ευνοεί ένα μικροπεριβάλλον στον κόλπο που μπορεί να έχει μικρόβια όπως και τη στασιμότητα των εκκρίσεων.

2) Το καλοκαίρι μένουμε για ώρες με το ίδιο υγρό μαγιό, ή με στενά ρούχα και εσώρουχα που δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνεύσει.

3) Μπάνια στη θάλασσα ή στην πισίνα είναι η καθημερινή μας συνήθεια, κάτι που για τις γυναίκες αποτελεί έκθεση στα μικρόβια - ενώ η ηλιοθεραπεία σε υγρές πετσέτες που μπορεί να έχουν αναπτύξει μικρόβια είναι επίσης επικίνδυνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην παρουσίαση του ALPHA "ξεφτίλισε" τα στελέχη και τους σταρ τους καναλιού! Αποκάλυψη

4) Στα beach bars και σε άλλα μέρη ίσως αναγκαστούμε να πάμε τουαλέτα σε εγκαταστάσεις που δεν επιτρέπουν σωστή υγιεινή.

5) Και τέλος, το καλοκαίρι χαρακτηρίζεται κατά μέσο όρο από την αύξηση των σεξουαλικών σχέσεων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε μολύνσεις της μικροβιακής χλωρίδας ή των μικροοργανισμών.

 

Ροή ειδήσεων

Share