Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η πρόληψη σώζει ζωές! Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο μετρό στο Σύνταγμα!

13 Σεπτεμβρίου 2017 17:02
Η πρόληψη σώζει ζωές! Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού στο μετρό στο Σύνταγμα!

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για τρεις ημέρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, 27 εξειδικευμένοι ιατροί θα εξετάσουν δωρεάν όλες τις γυναίκες που θα επισκεφθούν το Περίπτερο Ψηλάφησης

Δωρεάν κλινικός έλεγχος μαστού θα γίνεται στην κεντρική αιθουσα του μετρό στο Σύνταγμα το τριήμερο 18-19-20 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο της εκστρατείας «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» από τον φορέα «Στόχος-Πρόληψη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο Περιστέρι: Φωτογραφίες - ντοκουμέντο από το διαμέρισμα που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα τα δίδυμα αγοράκια!

«Καλούμε όλες τις γυναίκες να διαθέσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους και να επισκεφθούν το Περίπτερο Δωρεάν Εξέτασης και Ενημέρωσης που οργανώνει ο «Στόχος-Πρόληψη» στο Μετρό Συντάγματος. Η εξέταση της ψηλάφησης είναι ανώδυνη και διαρκεί λίγα μόνο λεπτά. Μη φοβάστε την Πρόληψη, να θυμάστε ότι 9 στα 10 ευρήματα δεν είναι καρκίνος!» αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι επικεφαλής της δράσης.

Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, για τρεις ημέρες, από τις 8:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ, 27 εξειδικευμένοι ιατροί θα εξετάσουν δωρεάν όλες τις γυναίκες που θα επισκεφθούν το Περίπτερο Ψηλάφησης, θα απαντήσουν στις ερωτήσεις τους και θα ενημερώσουν σχετικά με τρόπους πρόληψης του καρκίνου του μαστού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

Την τριήμερη δράση υποστηρίζει αποκλειστικά η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma.

 

Ροή ειδήσεων

Share