Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Πού το θυμήθηκε; Θα ξαναφορούσες αυτό το jacket που φόρεσε η Τζίτζι Χαντίντ;

8 Σεπτεμβρίου 2017 00:01
Πού το θυμήθηκε; Θα ξαναφορούσες αυτό το jacket που φόρεσε η Τζίτζι Χαντίντ;

Μια δημόσια εμφάνισή της Gigi Hadid αρκεί για να γίνει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των fashionistas: τι φόρεσε η Gigi και πώς το φόρεσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε την πρεμιέρα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου στην αμερικανική τηλεόραση στο πλάι του Keanu Reeves!

Η Gigi δεν έχει ανάγκη να ακολουθεί τις τάσεις, τις δημιουργεί η ίδια. Πριν από λίγους μήνες η Gigi Hadid εμφανίστηκε με nude κολάν και λίγο μετά το είδαμε να γίνεται trend και να κατακτά τις street style.

Ενα κομμάτι που συμπλήρωσε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, μας γύρισε πίσω στα 00’s. Ισως να θυμάστε το bolero, το κοντό ζακετάκι που φοριέται με αμάνικο τοπ και είδε τις μετοχές του να εκτοξεύονται μια δεκαετία πριν.

H Stella McCartney το επανέφερε στο catwalk: το είδαμε στην collection της για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα.

H Gigi Ηadid το φόρεσε στην...χνουδωτή εκδοχή του και το συνδύασε με cropped vest τοπ, τζιν παντελόνι χνουδωτά fluffy σανδάλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Μαυρίδης ολόγυμνος στο Instagram: H φωτογραφία που θα συζητηθεί!

Την διαφορά έκανε το χρώμα στο τσαντάκι που κράτησε: το κίτρινο σαφώς είναι ένα από τα χρώματα του φετινού φθινοπώρου και αυτή είναι μια λεπτομέρεια που μας υπενθύμισε η εμφάνισή της.

To μπολερό είναι το ευέλικτο jacket που πολλές αγάπησαν κι άλλες τόσες προσπέρασαν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ξαναβλέπουμε ως στιλιστική πρόταση. Αν το έχεις στην ντουλάπα σου, μήπως ήρθε η στιγμή να το επαναφέρεις; Αν βέβαια σε ενέπνευσε η Gigi.

 

Ροή ειδήσεων

Share