Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πάρε ιδέες: 5 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και να κλέψεις τις εντυπώσεις! (Photo)

16 Αυγούστου 2017 09:40
Πάρε ιδέες: 5 εύκολα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι και να κλέψεις τις εντυπώσεις! (Photo)

Ένα μεγάλο κομμάτι του να έχεις μια όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση είναι το να έχεις προσέξει και το χτένισμα που έχεις κάνει στα μαλλιά σου.

Αυτό δεν σημαίνει ότι χρειάζεται να αφιερώσεις πολύ χρόνο σε κάτι τέτοιο. Υπάρχουν χτενίσματα που μπορείς να κάνεις καθημερινά μέσα σε πολύ λίγη ώρα έτσι ώστε να δείχνουν τα μαλλιά σου προσεγμένα και όμορφα σε κάθε σου εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στην Κρήτη: Αυτοί είναι οι άτυχοι γονείς που πνίγηκαν για να σώσουν τα παιδιά τους (Photos)

Το μοντέρνο messy bun

Το να πιάνεις τα μαλλιά σου σε ένα μικρό κότσο δεν είναι ένα προσεγμένο χτένισμα και ούτε σε βοηθάει να δείχνεις περισσότερο περιποιημένη. Αντίθετα εάν θέλεις να πετύχεις ένα κλασσικό, πλέον ,messy ban πρέπει αρχικά να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και έπειτα να τα τυλίξεις γύρω από αυτήν. Στερέωσε τα μαλλιά σου στη θέση αυτή χρησιμοποιώντας φουρκέτες. Στην συνέχεια χρησιμοποίησε μια λεπτή χτένα για να ανασηκώσεις ελάχιστα το μπροστινό μέρος των μαλλιών σου και βάλε αρκετή lack.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι δυο φωτογραφίες του Βασίλη Κικίλια από τις κοινές διακοπές του στην Πάτμο με την Τζένη Μπαλατσινού!

Η διπλή αλογοουρά

Είναι ένα κλασσικό χτένισμα το οποίο μπορεί άνετα να συμπληρώσει τις καθημερινές αλλά ακόμα και τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου. Μάζεψε τα μαλλιά σου στο ύψος των αυτιών σου σε μια αλογοουρά αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά στο κάτω μέρος του κεφαλιού ελεύθερα. Έπειτα μάζεψε και τα υπόλοιπα μαλλιά σου και χτένισέ τα μέχρι να δείχνουν σαν μια μεγάλη ενιαία αλογοουρά.

Reverse French Twist Pony

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια πολύ χαλαρή αλογοουρά στο ύψος του αυχένα, έπειτα γύρισε το επάνω μέρος μέχρι να μην φαίνεται το κοτσιδάκι που έχεις χρησιμοποιήσει. Στερέωσε το συγκεκριμένο σημείο με φουρκέτες και αρκετή lack και θα έχεις ένα ιδιαίτερο και περιποιημένο χτένισμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα στο instagram και το αινιγματικό μήνυμα για τη νέα σεζόν!

Ο κότσος πλεξούδα

Αρχικά κάνε τα μαλλιά σου μια πλεξούδα που θα αρχίζει στη βάση του αυχένα. Έπειτα άρχισε να γυρίζεις την πλεξούδα σου γύρω από τη βάση της μέχρι να σχηματιστεί ένας κότσος. Χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια για να στερεώσεις τα μαλλιά σου σε εκείνο το σημείο και θα έχεις ένα από τα πιο καλόγουστα και σικάτα χτενίσματα που έχεις κάνει ποτέ.

Πλεξούδα σε αλογοουρά

Χτένισε τα μαλλιά στο μπροστά μέρος του κεφαλιού σου μέχρι να αποκτήσουν αρκετό όγκο και έπειτα κάνε τα πλεξούδα αφήνοντας όλα τα υπόλοιπα μαλλιά ελεύθερα. Έπειτα πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου μαζί με την πλεξούδα που αρχικά έφτιαξες σε μια ψηλή αλογοουρά.

 

Ροή ειδήσεων

Share