Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το αμφιλεγόμενο χτένισμα των '80s επιστρέφει! - Δες πώς μπορείς να ανανεώσεις το look σου! (Photo)

14 Αυγούστου 2017 11:11
Το αμφιλεγόμενο χτένισμα των '80s επιστρέφει! -  Δες πώς μπορείς να ανανεώσεις το look σου! (Photo)

Για όλες εσάς που πιστεύετε, ότι τα Eighties δεν ήταν μια εποχή που έφερε την επανάσταση στο hairstyling, να σας θυμίσουμε, ότι υπάρχει ένα χτένισμα με ρετρό χαρακτήρα, το οποίο από ότι φαίνεται επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο και υπόσχεται όχι μόνο να ανανεώσει τα look της επόμενης σεζόν, αλλά και τη διάθεσή σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δύσκολη νύχτα στον Κάλαμο - Οι μεγάλες καταστροφές και οι φωτογραφίες από την πύρινη «κόλαση»!

Παλαιότερα το είχαν υιοθετήσει διάσημες τραγουδίστριες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, όπως η Κριστίνα Αγκιλέρα και σήμερα αρχίζει να γίνεται ένα από τα πιο δημοφιλή Instagram trends των γυναικών που χρησιμοποιούν φανατικά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους οίκους μόδας όπως ο Gucci, να επιβεβαιώνουν μέσα από τις πασαρέλες τους πως πρέπει να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι σημαίνει όταν το σπέρμα του άντρα έχει κίτρινο χρώμα και τι κινδύνους κρύβει αυτό για την γυναίκα;

Για να μην σας κρατάμε σε αγωνία, μιλάμε για το «crimped hairstyle», τα μαλλιά με πτυχώσεις ή αλλιώς τα «μαλλιά τοστιέρα».

Το συγκεκριμένο look δεν αφορά μόνο την πασαρέλα. Με σύνθημα τη φράση «look back to the future» το χτένισμα αυτό βγαίνει από τα δεσμά του κιτς χαρακτηρισμού που του είχαμε κάποτε προσδώσει και προκαλεί να χαρίσουμε όλες οι γυναίκες ακόμα περισσότερο όγκο και κυματισμό στα μαλλιά μας, δημιουργώντας το πιο σικ και θηλυκό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί κάψανε τον Κάλαμο και τώρα τον Βαρνάβα; Βιβλική καταστροφή...

Αν επιθυμείτε να κάνετε statement εμφανίσεις, που δεν θα δείχνουν καθόλου υπερβολικές, αντιθέτως θα σας κολακεύουν, προτείνουμε να υιοθετήσετε το παραπάνω trend και να κάνετε τα μαλλιά σας «τοστιέρα» είτε τα αφήσετε ελεύθερα να ακουμπούν στους ώμους σας, είτε τα πιάσετε αλογοουρά ή ακόμα και σε bun.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο που συγκλονίζει από τον Κάλαμο - Πυροσβέστης μπαίνει σε σπίτι να σβήσει την φωτιά

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share