Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024

Τα 90s ξαναέρχονται στη μόδα! - Οι στιλάτες τσάντες που έκαναν θραύση! (Photo)

9 Αυγούστου 2017 14:13
Τα 90s ξαναέρχονται στη μόδα! -  Οι στιλάτες τσάντες που έκαναν θραύση! (Photo)

Prada nylon bags. Οι τσάντες του οίκου που υπήρξαν hit στην αγορά επιστρέφουν δυναμικά.

Ήδη από τα μέσα του 2016, οι συγκεκριμένες τσάντες έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Μόνο που στα μέσα του 2017, η παρουσία τους είναι άκρως ισχυρή. Δεν είναι μόνο οι Prada nylon bags που γίνονται ξανά αγαπημένη επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα o Φοίβος από την «Νταντά» (Photo)

Οι γυναίκες αγκαλιάζουν και πάλι εμβληματικές τσάντες μεγάλων οίκων που άφησαν εποχή και είναι πιο «επίκαιρες» και διαχρονικές από ποτέ. Οι επιδείξεις για τις δημιουργίες που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα προετοίμασαν το έδαφος για την επιστροφή αυτής της τσάντας και την είδαμε σε διαφορετικές, ενδιαφέρουσες εκδοχές.

Το Pinterest (που αποτελεί «βαρόμετρο» για τις τάσεις που κυριαρχούν στη μόδα και όχι μόνο) δείχνει -βάσει των αναζητήσεων που γίνονται- ότι αυτή η τσάντα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί! Αυτό το ζώδιο σήμερα θα περάσει μια απαίσια ημέρα…

Το τελευταίο μάλιστα εξάμηνο οι αναζητήσεις έχουν αυξηθεί κατά 285%. Mια από τις «βασίλισσες» του street style στο Λονδίνο, η Adwoa Aboah έχει απαθανατιστεί πολλές φορές -και σε διαφορετικά events- να την κρατά. Κάτι παραπάνω θα ξέρει...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πόπη Τσαπανίδου: Απατεώνες χρησιμοποίησαν το όνομά της για να....

Mια τσάντα που ταιριάζει στις casual και όχι μόνο εμφανίσεις μας. Είναι εύχρηστη, είναι κλασική, η δύναμή της παραμένει διαχρονική. Οι fashion bloggers την έχουν κάνει ξανά κομμάτι των καθημερινών τους εμφανίσεων και δείχνουν ότι τελικά το «παλιό» δεν είναι τελικά παλιό, πολλές φορές. Είναι «καινούριο» με διαχρονικότητα.

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share