Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

7 τσάντες που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία!

15 Ιουλίου 2017 19:54
7 τσάντες που θα απογειώσουν τις εμφανίσεις σου στην παραλία!

Κάθε γυναίκα που θέλει να είναι στυλάτη φροντίζει μέχρι και οι εμφανίσεις στην παραλία να είναι πάντα in fashion. Αρκετές γυναίκες κάνουν το σφάλμα και δεν δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα ρούχα αλλά και τα αξεσουάρ που φοράνε όταν πηγαίνουν στην θάλασσα.

Μπορεί τα ρούχα παραλίας που θα φορέσεις να είναι πολλά και με εξεζητημένο στυλ, αλλά ακόμη και εκεί θα πρέπει να προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Όλη σου την εικόνα όμως μπορεί να την αλλάξει η κατάλληλη τσάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκαριστική η περιγραφή της 19χρονης φοιτήτριας που βίασε ο γιατρός: Μου τράβηξε το μαγιό και με χάιδεψε...

Τσάντες υπάρχουν άπειρες έξω στην αγορά, το θέμα όμως είναι να βρεις το ιδανικό στυλ για να μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα και ταυτόχρονα να είναι λειτουργικό το κομμάτι που πήρες μαζί σου.

Αν λοιπόν δεν ξέρεις ποιες τσάντες είναι στην μόδα για το καλοκαίρι και ποιες θα μπορούσαν να αλλάξουν το όλο σου look, ρίχνοντας μια ματιά στην λίστα που ακολουθεί θα σου λυθούν όλες σου οι απορίες!

Τσάντες που μπορούν να δώσουν στυλ στις εμφανίσεις σου στην παραλία!

Αθλητική γυναικεία τσάντα

Αν το στυλ που επιλέγεις να έχεις στην παραλία αποτελείται από ένα σορτσάκι και ένα crop top, τότε η ιδανική τσάντα για σένα είναι η αθλητική. Οι περισσότερες αγαπημένες μας εταιρείες αθλητικών ειδών έχουν φροντίσει να κυκλοφορήσουν και φέτος εξαιρετικά κομμάτια είτε χειρός είτε ώμου, όπως είναι για παράδειγμα αυτή η εξαιρετική πρόταση της Adidas.

Nylon tote bag

Μπορεί το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένη μια τσάντα να είναι το νάιλον αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να δείχνει εντυπωσιακή. Το πλεονέκτημα της είναι ότι δεν συγκρατεί το νερό οπότε τα πράγματα που έχεις μέσα θα είναι πάντα στεγνά και το ίδιο κι εσύ όσο την φοράς.

Τσάντα πλάτης

Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τις τσάντες πλάτης. Από τότε που χτύπησαν την κορυφή στον χώρο της μόδας έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας και όχι άδικα. Έχεις πλήρη ελευθερία κινήσεων και προφανώς μπορείς να έχεις πολλά περισσότερα πράγματα μαζί σου.

Είναι must εδώ και χρόνια για το καλοκαίρι και πολλές από εμάς δεν τις αλλάζουμε με τίποτα. Είναι ελαφριές και στεγνώνουν στο δευτερόλεπτο αν βραχούν. Οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις ένα κομμάτι που να ταιριάζει με τα ρούχα σου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στον Γέρακα! Τον σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του

Υφασμάτινη τσάντα ώμου

Ότι πιο αέρινο μπορείς να πάρεις μαζί σου. Μπορεί να επικραττεί η άποψη ότι δεν είναι και πολύ σικ σε περίπτωση που θέλεις να πας σε ένα ταβερνάκι μέτα ή ακόμη και στην καφετέρια, αλλά σκέψου την συγκεκριμένη τσάντα με ένα μάξι λευκό ή και μπλε αέρινο φόρεμα, αλλά και με ένα φαρδύ καφτάνι. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό και στο εγγυώμαι αυτό!

Χιαστί τσάντα ή τσάντα χειρός

Αν δεν προτιμάς τις τσάντες πλάτης αλλά θέλεις να έχεις την ανάλογη ελευθερία μπορείς κάλλιστα να πάρεις μία χιαστί τσάντα. Το ριγέ print είναι μία από τις φετινές τάσεις της μόδας για το καλοκαίρι, οπότε με μία ανάλογη πρόταση σαν αυτή εδώ θα κλέψεις σίγουρα τις εντυπώσεις.

Boho τσάντα πλάτης

Το boho style έχει κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια. Αν λοιπόν είναι στο στυλ σου η μακριές και φαρδιές φούστες με έντονα χρώματα ή τα αέρινα φορεματάκια με μποέμιαν σχέδια, τότε αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για σένα!

 

Ροή ειδήσεων

Share