Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα must have σανδάλια που δείχνουν ότι ξέρεις από μόδα!

13 Ιουλίου 2017 18:33
Τα must have σανδάλια που δείχνουν ότι ξέρεις από μόδα!

To καλύτερο είναι ότι μπορείς να δείχνεις κομψή χωρίς ψηλοτάκουνα. Γιατί η αλήθεια είναι πως τα πιο όμορφα ίσια παπούτσια είναι τα σανδάλια, τα flatforms και τα πέδιλα με χαμηλό τακούνι. Ταιριάζουν με όλα, “επιτρέπονται” στο γραφείο και σχεδόν επιβάλλονται ακόμη και σε επίσημες εμφανίσεις. Εδώ μερικά από τα must κομμάτια της σεζόν που αυτόματα σε κατατάσσουν στις ενημερωμένες. Γενικά θα δείτε απλές γραμμές και πολλές επιρροές από τα 90s.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό - ντοκουμέντο: Μόνο εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο του Τόνι Μαυρίδη που μιλάει για τον αλκοολισμό και την Έλενα Παπαρίζου! (video)

Σανδάλια από σκοινί

Τα αγαπημένα σανδάλια πολλών social media influencers, όπως η Lucy Williams και η Collage Vintage, είναι φτιαγμένα από σκοινί σε neutral αποχρώσεις και συνδυάζονται ιδανικά με καλοκαιρινά φορέματα και σόρτς.

Toe-ring σανδάλια

O μίνιμαλ σχεδιασμός τους με ένα ή δύο δερμάτινα λουράκια κατά μήκος του πέλματος και ένα στο μεγάλο δάχτυλο, τα κάνει έναν από τους καλύτερους συμμάχους των busy συνόλων και έναν από τους μεγαλύτερους εχθρούς του απεριποίητου πεντικιούρ.

Σανδάλια τύπου Birkenstock

Ίσως το πιο άνετο παπούτσι που δοκιμάσαμε ποτέ, τα συγκεκριμένα σανδάλια με τα δύο παχιά, δερμάτινα λουράκια κατά μήκος του πέλματος θα σε συνοδεύσουν σε όλες τις φετινές καλοκαιρινές συναυλίες και τα beach party.

Πέδιλα με PVC

Η Carrie Bradshaw θα ήταν σίγουρα πολύ περήφανη εάν σε έβλεπε να φοράς τα συγκεκριμένα πέδιλα με το πλαστικό λουράκι. Συνδύασέ τα με cropped τζιν παντελόνι και ένα απλό T-shirt για τις casual εμφανίσεις σου ή με το αγαπημένο σου βραδινό φόρεμα για τις επίσημες εκδηλώσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής!

Chunky flatforms

Άλλοι τα λατρεύουν και άλλοι τα μισούν. Όπως και να έχει τα συγκεκριμένα σανδάλια ήρθαν για να μείνουν με σχεδιαστές όπως οι Gucci, Prada και Stella McCartney να τους χαρίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στις πασαρέλες τους.

Slides

Φέτος τα βρίσκουμε σε διάφορες εκδοχές, με δερμάτινες λεπτομέρειες, φιόγκους, γουνάκια, logos γνωστών οίκων μόδας και cut-outs. Είναι άνετα, πρακτικά, τα φοράμε συνέχεια και είμαστε σίγουρες πως σε 5 χρόνια από τώρα θα μετανιώσουμε πικρα αυτή μας την επιλογή.

Λευκά πέδιλα

Το κλασικό λευκό πέδιλο με τα πολλά λουράκια έχει γίνει γρήγορα ένα από τα αγαπημένα μας παπούτσια για αυτή τη σεζόν αφού συνδυάζεται με όλα μας τα casual και επίσημα σύνολα.

Πηγή: marie-claire.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share