Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ηλιοκαμένο look: Δες πώς μπορείς να πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ! (Video)

30 Ιουνίου 2017 16:30
Ηλιοκαμένο look: Δες πώς μπορείς να πετύχεις το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ! (Video)

Το ηλιοκαμένο look, γνωστό και ως sunkissed make up, αποτελεί το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ εδώ και χρόνια.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό μακιγιάζ που πολλές γυναίκες επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις.

Όχι πια λίπος. Αποκτήστε το αδύνατο σώμα που ονειρεύεστε!

Το βασικό του όπλο είναι το bronzer ή τερακότα. Ένα απλό κι όμως τόσο θαυματουργό καλλυντικό που μπορεί να χαρίσει στην επιδερμίδα σας μια υπέροχη όψη με ένα απαλό άγγιγμα του ήλιου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Περιπέτεια για τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο! Τον έψαχναν από εισπρακτική εταιρεία για... (video)

Αποκτήστε λοιπόν αυτό το χάδι των ακτίνων του χωρίς να χρειαστεί να κάτσετε με τις ώρες στον ήλιο. Απλά εφαρμόζοντας συγκεκριμένα καλλυντικά προϊόντα.

Αυτή η τεχνική όχι μόνο θα δώσει στο πρόσωπο σας το επιθυμητό ηλιοκαμένο look, αλλά θα δημιουργήσει και τις απαραίτητες γωνίες που μπορεί να λείπουν από αυτό. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να το κάνετε να δείχνει λεπτότερο και να κρύψετε τυχόν ατέλειες.

Για ένα ακόμη πιο εντυπωσιακό και όμορφο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε και μερικές γυαλάδες.

Ποια είναι η διαδικασία για υπέροχο ηλιοκαμένο look;

Αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να εφαρμόσετε το bronzer με ένα μεγάλο πινέλο. Αρχικά απλώστε το με κυκλικές κινήσεις στο μέτωπο, κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το στα ζυγωματικά, μέχρι τους κροτάφους και τέλος στη μύτη και το πιγούνι σας.

Καλό θα ήταν βέβαια για να μην φαίνεται πολύ η διαφορά προσώπου και σώματος, να απλώσετε λίγο bronzer στο λαιμό και το ντεκολτέ σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξεχάστε τον Χρανιώτη που ξέρατε! Η εντυπωσιακή αλλαγή στο μαλλί του μετά το ριάλιτι!

Αυτή είναι η βάση για ένα υπέροχο ηλιοκαμένο look. Από εκεί και πέρα μπορείτε να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ σας με ένα απαλό smokey eye, με nomakeup makeup ή με cat eye look. Ιδανικές αποχρώσεις σκιών για ένα τέλειο ηλιοκαμένο look είναι οι χρυσές, μπρονζέ, καφέ, μπεζ κλπ.

Στα χείλη μπορείτε να επιλέξετε τόσο απαλές nude αποχρώσεις, όσο και έντονες κόκκινες, κοραλί ή φούξια.

Δείτε το βίντεο:

 

Ροή ειδήσεων

Share