Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φέτος το καλοκαίρι η μόδα στα νύχια θα είναι το... (Photos)

31 Μαΐου 2017 19:34
Φέτος το καλοκαίρι η μόδα στα νύχια θα είναι το... (Photos)

Το καλοκαίρι μας δίνει αφορμή για να ανανεώσουμε γενικότερα το στιλ μας και να προσθέσουμε περισσότερο χρώμα στη ζωή μας.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το εφαρμόζουμε παντού, ακόμα και στα νύχια, ιδιαίτερα αν δεν το «λέει» ο χαρακτήρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αυτή είναι η μεγάλη "καψούρα" του Κωνσταντίνου Βασάλου!

Ενα περιποιημένο και διακριτικό μανικιούρ θεωρείται διαχρονικό και κομψό, κολακεύει την κίνηση των χεριών και επιτρέπει τους συνδυασμούς και τους πειραματισμούς με τις ενδυματολογικές επιλογές, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Εμείς διαλέξαμε τις 5 πιο safe & stylish προτάσεις που θα γίνουν πηγή έμπνευσής σας!

Halfmoon Nails


Μπορεί παλαιότερα τα φεγγάρια και τα αστέρια να κοσμούσαν ως ζωγραφιές τα νύχια σας, αλλά πια τα στοιχεία της φύσης επαναπροσδιορίζουν το στιλ ενός κλασικού μανικιούρ. Το γνωστό «γαλλικό» γυρίζει ανάποδα και παίρνει το σχήμα ενός μισοφέγγαρου για να κάνει τα άνω άκρα σας ακόμα πιο κομψά και τα νύχια σας πιο μακριά. Επιλέξτε απαλές αποχρώσεις του ροζ ή του μπεζ και συνδυάστε αυτό το μανικιούρ με διακριτικές λαμπερές λεπτομέρειες σε ένα μόνο από τα νύχια κάθε χεριού ή με το evil eye που συνηθίζει να επιστρέφει κάθε καλοκαίρι ή ακόμα ζητήστε από την nail artist να «γεμίσει» το μισοφέγγαρο με γκλίτερ.

Wire Nails


Μια μίνιμαλ αλλά ταυτόχρονα stylish και τολμηρή εκδοχή του μανικιούρ, που θέλει τα νύχια διάφανα και στολισμένα με μοναδικό υλικό το σύρμα. Την τάση αυτή την είδαμε και τους προηγούμενους μήνες, αλλά σίγουρα αποτελεί μια καλή επιλογή για εσάς που λατρεύετε την απλότητα αλλά θέλετε να προσθέσετε μια μοντέρνα πινελιά, βγαλμένη από τα περιοδικά μόδας. Μην διστάσετε όμως να το δοκιμάσετε ακόμα και με μαύρο ή nude μανό.

New Metallics


Τι κι αν είχαμε εθιστεί στο τρεντ που ήθελε τα μεταλλικά μανό να καλύπτουν όλη την επιφάνεια των νυχιών και μάλιστα και στα δέκα μας δάχτυλα; Αυτό το μανικιούρ γίνεται πια η λεπτομέρεια επάνω σε ουδέτερες και girly αποχρώσεις, το στοιχείο που δίνει λάμψη και τραβάει τα βλέμματα χωρίς να είναι too much. Επιλέξτε κάθετες ή οριζόντιες γραμμές για ένα κομψό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκλειστικό: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας! Τα νεύρα του Χρανιώτη και η αποχώρηση (video)

Minimal Dot Nails


Οι βούλες ίσως να σας τρομάζουν, αλλά όταν μιλάμε για το minimal dot μανικιούρ, τότε αυτές κοσμούν τα νύχια σας με τον πιο διακριτικό τρόπο. Μικροσκοπικές και ερωτεύσιμες παρουσιάστηκαν πρώτα από τον οίκο Jeremy Scott στη συλλογή του για τη σεζόν άνοιξη/ καλοκαίρι 2017 κι έκτοτε έγιναν πολύ αγαπητές.

New Striped Nails


Φαρδιές, κάθετες ρίγες καλύπτουν το μεγαλύτερο τμήμα κάθε νυχιού, κάνοντας το μήκος του ακόμα πιο μακρύ και γίνονται ένα από τα must σχέδια που προτάθηκαν αρχικά στις πασαρέλες και θα μας συνοδεύσουν το καλοκαίρι του 2017 σε όλες τις εξόδους μας.

Πηγή: bovary,gr

 

Ροή ειδήσεων

Share