Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

9 denim trends για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!

28 Μαΐου 2017 20:15
9 denim trends για κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της!

Blue jeans, white shirt. Το τραγούδι τα λέει όλα, αφού η γοητεία του κοριτσιού (και του αγοριού, φυσικά, το ξέρεις καλά κι εσύ) με το μπλε jean είναι ακαταμάχητη. Όπως λέει και η μαμά μου, δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός από το τζιν παντελόνι με ένα άσπρο t-shirt, αφού #LessΙsMore.

Τα jeans μπορούν να σου προσφέρουν το απόλυτο safe & chic ντύσιμο, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Bootcut, skinny, classic ή και boyfriend παντελόνια μπορούν να συνυπάρξουν στην γκαρνταρόμπα σου και να σου εξασφαλίσουν μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ, με το κατάλληλο denim μπορείς να υποστηρίξεις ένα καθημερινό, αλλά και ένα πιο glamorous look. Μα πώς να μην τρελένεσαι για το denim;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oι 26 διάσημοι Έλληνες που εγκατέλειψαν την χώρα μετά την οικονομική κρίση!

Όμως, αν και πράγματι το απλό μπορεί να είναι και το πιο ωραίο, μπορείς επιτέλους να περάσεις -έστω και δοκιμαστικά- στο επόμενο level. Εννοείται ότι λατρεύεις τα skinny jeans σου ή τα all time classic straight legs jeans, αλλά νομίζω ήρθε η ώρα να γίνεις λίγο πιο τολμηρή όταν πρόκειται για denim. Φέτος τα trends στο denim είναι πιο παιχνιδιάρικα απο ποτέ και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείς!

Οι street stylers έχουν αγαπήσει τα flares, τα κεντημένα με πέρλες jeans, ενώ το vintage στοιχείο είναι πλέον must. Παράλληλα, το denim jacket έχει επιστρέψει δυναμικά.

Παρακάτω θα βρεις τα πιο trending jeans που πρέπει να δοκιμάσεις!

 

Ροή ειδήσεων

Share