Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια το νου σας: Αυτά είναι τα 3 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών σας!

18 Μαΐου 2017 09:32
Κορίτσια το νου σας: Αυτά είναι τα 3 πράγματα που δεν γνωρίζατε ότι ξεθωριάζει το χρώμα των μαλλιών σας!

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες καθημερινώς είναι ότι το χρώμα των μαλλιών τους δεν... κρατάει για πολύ! Τι είναι αυτό όμως που τα ξεβάφει; Το Athensmagazine.gr έχει την απάντηση

Η βούρτσα σου

Γνώριζες ότι η βούρτσα με την οποία χτενίζεις τα μαλλιά σου μπορεί να είναι η αιτία που αυτά έχουν χάσει τη λάμψη τους; Αν χρησιμοποιείς μεταλλική βούρτσα ή βούρτσα με μεταλλικά δοντάκια για να στεγνώνεις με το πιστολάκι τα μαλλιά σου τότε είναι σαν να χρησιμοποιείς καυτό σίδερο στα μαλλιά σου κάθε φορά που τα στεγνώνεις. Για να μην αντιμετωπίζεις αυτό το πρόβλημα αντικατέστησε την μεταλλική με μία ξύλινη ή κάποια άλλη βούρτσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor αποκάλυψη: Ελλάδα-Τουρκία, ποιος θα κερδίσει σήμερα, ποιοι θα παίξουν από τους Έλληνες! Γνωρίστε τους Τούρκους υπερ-παιχτες (videos)

Οι συνήθειες υγιεινής που έχεις

Μετά την έκθεση στον ήλιο το συχνό λούσιμο είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών σου. Καλό είναι, λοιπόν, να μη λούζεις κάθε μέρα τα μαλλιά σου αν θέλεις να προστατέψεις το χρώμα τους για πολύ περισσότερο. Επίσης είναι σημαντικό να ξέρεις πως αφού βάψεις τα μαλλιά σου καλό είναι να μην τα λούσεις για 48 ώρες έτσι ώστε να μπορέσει το χρώμα να σταθεροποιηθεί.

Το νερό σου

Το νερό με το οποίο λούζεις τα μαλλιά σου μπορεί να είναι η αιτία που ξεθωριάζει το χρώμα τους. Βάλε ένα σύστημα φλιτραρίσματος του νερού σε όλο το σπίτι σου ή αν αυτό δε γίνεται κάν’το μόνο στη βρύση της ντουζιέρας σου έτσι ώστε να αφαιρεθούν τυχόν χλώρια και άλλα χημικά που μπορεί να υπάρχουν στο νερό και να βελτιωθεί αμέσως η κατάσταση των μαλλιών σου και του χρώματός τους.

 

Ροή ειδήσεων

Share