Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα 5 πράγματα γύρω από τον... έρωτα που δεν θα πει ποτέ μια γυναίκα σε άνδρα!

10 Μαΐου 2017 09:53
Αυτά είναι τα 5 πράγματα γύρω από τον... έρωτα που δεν θα πει ποτέ μια γυναίκα σε άνδρα!

Πόση σημασία έχει ο οργασμός, η διάρκεια και οι ταινίες πορνό; Ήρθε η ώρα οι γυναίκες να μιλήσουμε ανοιχτά στους συντρόφους μας για όσα πιστεύουμε για το σεξ.

γυναίκες, λίγα πράγματα γνωρίζουμε σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής με τον σύντροφό μας, μπορούμε όχι μόνο να ανταποκριθούμε στις δικές του επιθυμίες και να κανακέψουμε το εγώ του, αλλά και να ζητήσουμε ανοιχτά αυτά που εμάς ευχαριστούν. Αποτέλεσμα; Σιωπούμε, από φόβο μήπως τον κάνουμε να νιώσει άβολα ή ακόμα και ανεπαρκής, ενώ εμείς μένουμε ανικανοποίητες, με όλες τις συνέπειες που αυτό έχει στην επικοινωνία και, γενικότερα, στη σχέση μας μαζί του. Έχει έρθει, λοιπόν, η ώρα να βρούμε το θάρρος να του μιλήσουμε με περισσότερη ειλικρίνεια και εκείνος να μας ακούσει με περισσότερη προσοχή για πράγματα που ενδεχομένως δεν του έχουν περάσει καν από το μυαλό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Deal: Θρίλερ με μεγάλο νικητή! Κατατρόπωσε τον τραπεζίτη και έφυγε θριαμβευτής (video)

Όπως τα παρακάτω:

1) Ξέρουμε πότε ο σύντροφός μας κάνει κάτι επειδή το είδε σε ταινία πορνό.

Στις περισσότερες ταινίες πορνό, οι παρτενέρ κάνουν αυτό που είναι καλύτερο για την κάμερα και όχι για τη δική τους ευχαρίστηση – και, πολύ περισσότερο, όχι για την ευχαρίστηση της γυναίκας. Κατά συνέπεια, πολλά πράγματα που φαίνονται άκρως δελεαστικά μέσα από μια οθόνη, κάθε άλλο παρά τέτοια είναι στο πραγματικό σεξ. Για παράδειγμα, στις ταινίες όλη η προσοχή εστιάζεται στα γεννητικά όργανα, ενώ, αν το δοκιμάσουμε αυτό στην πραγματικότητα, χωρίς να συμμετάσχει και όλο το υπόλοιπο σώμα, το πιθανότερο είναι η πράξη να καταλήξει ψυχρή και επιφανειακή. Και κάπως έτσι, ακόμα και αν δεν το λέμε όταν καταλαβαίνουμε ότι ένα «τρικ» ο σύντροφός μας το έχει αντιγράψει από (υποτιθέμενους) ειδικούς, το μόνο που σκεφτόμαστε είναι πότε θα ξεμπερδέψουμε με αυτό για να προχωρήσουμε σε κάτι πραγματικά διασκεδαστικό.

2) Η διάρκεια είναι υπερεκτιμημένη.

Οι περισσότερες έχουμε ζήσει τουλάχιστον 1-2 φορές την εμπειρία ο σύντροφός μας να φτάνει σε οργασμό σχεδόν μόλις μας άγγιξε και, γυρνώντας από το άλλο πλευρό, να πέφτει για ύπνο, αφήνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν αυτό είναι το καλύτερο δυνατό σεξ που έχει πρόθεση να μας προσφέρει. Όμως, το γεγονός ότι μια γυναίκα θέλει η ερωτική πράξη να έχει τουλάχιστον τη ... στοιχειώδη διάρκεια, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όσο περισσότερο κρατάει, τόσο καλύτερα. Αυτό, εξάλλου, το γνωρίζουν όσες γυναίκες έχουν συνευρεθεί με συντρόφους που, μέχρι να φτάσουν σε κορύφωση, μπορεί να περάσει μια ώρα ή και παραπάνω – κάτι, που, ούτως ή άλλως, είναι επίπονο για το γυναικείο κόλπο, ο οποίος δεν παραμένει ερεθισμένος για πάρα πολύ. Έτσι, το σεξ-μαραθώνιος είναι περισσότερο υποχρέωση παρά ευχαρίστηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ανατροπή: Που θα διεξαχθεί τελικά ο μεγάλος τελικός;

3) Οι ίδιες γνωρίζουμε πολύ καλά τι μας φέρνει σε οργασμό.

Ο σύντροφός μας δοκιμάζει διάφορους τρόπους να μας φέρει σε οργασμό, αλλά κανένας δεν έχει αποτέλεσμα; Είναι πολύ πιθανό οι ίδιες να γνωρίζουμε τι είναι αυτό που θα μας απογειώσει, αλλά φοβόμαστε να το πούμε για να μην θεωρηθούμε bitches ή για να μην κάνουμε εκείνον να νιώσει ευνουχισμένος. Για παράδειγμα, σκεφτόμαστε ότι ένα βοηθητικό αξεσουάρ στο κρεβάτι ίσως να τον κάνει να αισθανθεί ανεπαρκής ή περισσότερο σωματικό σεξ θα βαρεθεί να το κάνει. Οπότε, συνήθως δεν τα ζητάμε. Αξίζει, λοιπόν, ο ίδιος ο άνδρας να φέρει ως θέμα συζήτησης, σε άλλη στιγμή, τι είναι αυτό που μας ευχαριστεί και η λύση μπορεί να βρεθεί εύκολα.

4) Το εμμονικό κυνήγι του γυναικείου οργασμού περισσότερο γίνεται μπελάς, παρά αξίζει τον κόπο.

Το σεξ μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστικό, ακόμα και για τις γυναίκες που φτάνουν δύσκολα σε οργασμό. Αλλά, σε πολλές περιπτώσεις, δεν είναι, όχι επειδή δεν φτάνουν σε κορύφωση, αλλά επειδή φοβούνται ότι, εξαιτίας αυτού, θα απογοητεύσουν το σύντροφό τους. Κι έτσι, αποφεύγουν την επαφή μαζί του, προκειμένου να μην τον φέρουν στη δύσκολη θέση να κάνει απανωτές προσπάθειες που δεν θα αποδώσουν. Δεδομένου, λοιπόν, ότι σε αρκετές γυναίκες δεν αρέσει να προσποιούνται, η κορύφωση δεν πρέπει να είναι πάντα το νούμερο ένα ζητούμενο. Μπορούμε να απολαύσουμε πολύ το σεξ, ακόμα και χωρίς αυτήν.

5) Το σώμα μας είναι πολύ ευαίσθητο όταν είναι ερεθισμένο, οπότε... προσοχή!

Η κλειτορίδα, αλλά και ο γυναικείος κόλπος, είναι πολύ ευαίσθητα κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, οπότε χρειάζεται ... τακτ κατά το χειρισμό τους. Οι λάθος κινήσεις όχι μόνο δεν προκαλούν περισσότερη ευχαρίστηση, αλλά, αντίθετα, μπορεί να προκαλέσουν και έντονο πόνο. Και όταν οι άνδρες μας «επιτίθενται» με ορμή και ενθουσιασμό, αυτό είναι καλό, αλλά, χωρίς την κατάλληλη τεχνική, μπορεί να γίνει και καταστροφικό.

Είναι σαφές ότι, παράλληλα με αυτές τις «κρυμμένες», γενικές αλήθειες, κάθε γυναίκα είναι διαφορετική και ζητά άλλα πράγματα από το σύντροφό της στο σεξ. Γι' αυτό και η επικοινωνία ανάμεσα στο ζευγάρι είναι απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή σεξουαλική ζωή και, κατ' επέκταση, την καλύτερη δυνατή σχέση. Για να γίνει, όμως, αυτό, το πρώτο βήμα είναι ο σύντροφός μας να μας ενθαρρύνει να αφήσουμε τους φόβους μας στην άκρη και να του μιλήσουμε επιτέλους ανοιχτά.

Πηγή: womantoc.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share