Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δεν πάει το μυαλό σας! Αυτά είναι τα χρήματα που χαλάει μια γυναίκα στη ζωή της για προϊόντα ομορφιάς

4 Μαΐου 2017 22:21
Δεν πάει το μυαλό σας! Αυτά είναι τα χρήματα που χαλάει μια γυναίκα στη ζωή της για προϊόντα ομορφιάς

Η καρδιά σας χτυπά δυνατά όταν βλέπετε μια νέα παλέτα με σκιές ματιών; Ψάχνετε την καλύτερη μάσκαρα στα καταστήματα καλλυντικών;

Έχετε ένα εκατομμύριο κόκκινα κραγιόν; Καλώς ήλθατε στον κόσμο μας. Όταν πρόκειται για μακιγιάζ, θέλουμε να νιώθουμε ότι δεν μας λείπει τίποτα.

Τα ντουλάπια του μπάνιου ξεχειλίζουν και οι τσάντες μας είναι γεμάτες με αποχρώσεις κραγιόν που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν, ενώ τα βαζάκια με τις κρέμες σχεδόν κρύβουν τους καθρέφτες μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ήρθε το τέλος λίγο απότομα": Συγκλονίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης για το πρόβλημα υγείας του!

Ωστόσο, εξακολουθούμε να αγοράζουμε κι άλλα. Όπως όλες οι πραγματικά εθισμένες γυναίκες στην ομορφιά. Πόσα όμως ξοδεύουμε για όλα αυτά τα προϊόντα που μανιωδώς συλλέγουμε;

Έτσι δεν είναι τόσο περίεργο που η μέση γυναίκα ξοδεύει περίπου 21.500 ευρώ, σε προϊόντα μακιγιάζ κατά τη διάρκεια της ζωής της. Σε πρόσφατη έρευνα που διενήργησε το Superdrug στη Μεγάλη Βρετανία, υπολογίστηκε ότι ο μέσος ετήσιος λογαριασμός για προϊόντα ομορφιάς είναι 332,06 ευρώ. Οπότε αν υποθέσουμε ότι μια γυναίκα αγοράζει μακιγιάζ από την ηλικία των 18 μέχρι τα 82, θα πληρώσει 21.451,03 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιο είναι το μαγικό κουμπί των Zara που μόνο οι ψαγμένες γυναίκες γνωρίζουν και θα σας λύσει τα χέρια; (photos)

Η περιποίηση της μέσης γυναίκας είναι εξίσου σημαντική με τα καλλυντικά της. Σύμφωνα με την έρευνα, οι γυναίκες δαπανούν συνολικά 156,81 ευρώ ετησίως και 10,130,14 ευρώ σε όλη τους τη ζωή, σε προϊόντα προσώπου όπως ενυδατικές κρέμες, καθαριστικά και toner, κρέμες ματιών, μάσκες προσώπου και μαντηλάκια. Μάλιστα τα μαντηλάκια είναι τα πιο δημοφιλή με τη μέση γυναίκα να αγοράζει περίπου 5 πακέτα κάθε χρόνο.

Επιπλέον, οι γυναίκες αγοράζουν 38 διαφορετικά προϊόντα για το πρόσωπό τους ετησίως, φτάνοντας τα 2.455 μέχρι να γίνουν 82 ετών.

Πηγή: Bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share