Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός αλλάζει και η Τζίτζι Χαντίντ έδειξε τον δρόμο. Αυτά τα παπούτσια θα φοράμε φέτος το καλοκαίρι (photos)

30 Απριλίου 2017 17:45
Ο καιρός αλλάζει και η Τζίτζι Χαντίντ έδειξε τον δρόμο. Αυτά τα παπούτσια θα φοράμε φέτος το καλοκαίρι (photos)

Όσο κι αν αγαπάμε τα sneakers, τα τακούνια και τις ancle boots, έφτασε αυτή η ώρα του χρόνου που πρέπει να τα αποχωριστούμε.

Ο καιρός αλλάζει και η εποχή απαιτεί λιγότερα. Πείτε λοιπόν αντίο στα βαριά ρούχα, σε κάλτσες, καλσόν και χειμωνιάτικα αξεσουάρ. Και μόλις τα κλείσετε για τα καλά στη ντουλάπα, κάντε μια μικρή ανανέωση, τουλάχιστον όσον αφορά τα παπούτσια σας.

Προσπεράστε τα πολύ ψηλά τακούνια και τα πέδιλα για λίγο και σταθείτε ίσως στη μεγαλύτερη τάση της σεζόν. Τα φλατ mules είναι ό,τι πιο σωστό για να φορέσουμε τώρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Αποκαλύπτουμε τι έκαναν οι γυναίκες και τρέλαναν τον Χρανιώτη. Τι θα δούμε σήμερα στο παιχνίδι...

Τα φόρεσε στις βόλτες με τον αγαπημένο της η Τζίτζι Χαντίντ, και το παράδειγμά της αναμένεται να ακολουθήσουν χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Αποκαλύπτει τα μυστικά για να διατηρεί το κορμί της αλλά και το ποιος άντρας την ιντριγκάρει!

Η Χαντίντ, η οποία συχνά ποζάρει (και σχεδιάζει) για τον Stuart Weitzman, είναι μεγάλη φαν των παπουτσιών του, οπότε μην εκπλαγείτε εάν αρχίσετε να βλέπετε όλο και περισσότερες γυναίκες να φορούν τα στρογγυλεμένα Mules.

Η απλότητά τους, τα κάνει κατάλληλα για κάθε outfit, ενώ το σατέν τα κάνει πολύ πιο luxury από ό,τι πραγματικά είναι. Το κομψό στρογγύλεμα μπροστά στο mule είναι κάτι φρέσκο ​​και νέο.

Cudowna @gigihadid w kampanii @stuartweitzman SS17 ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη glamourpoland (@glamourpoland) στις

Πηγή: Bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share