Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

11 πράγματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες αλλά ελκύουν τρομερά τους άντρες!

28 Μαρτίου 2017 09:52
11 πράγματα που δεν αρέσουν στις γυναίκες αλλά ελκύουν τρομερά τους άντρες!

Όπως κάθε άλλη γυναίκα, το πιο πιθανό είναι να αισθάνεστε άσχημα για τις μικρές “ατέλειες” του σώματός σας, όταν κοιτάζεστε στον καθρέπτη.

Αν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σταματήσετε! Μπορεί για εσάς αυτές οι ατέλειες να φαίνονται πολύ απωθητικές, αλλά για τους άντρες είναι πολύ ελκυστικές.

Δείτε παρακάτω τις γυναικείες “ατέλειες” που βρίσκουν απίστευτα ελκυστικές οι άντρες και αγαπήστε τον εαυτό σας και το σώμα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστική λεπτομέρεια του φρικτού τροχαίου με τους τέσσερις νεκρούς: Όλα τα θύματα νεαρής ηλικίας!

1.Μεγάλοι γοφοί

Οι άντρες έλκονται σωματικά από γυναίκες με μεγάλους γοφούς. Τους αρέσουν οι μεγάλοι γοφοί, επειδή τονίζουν τη μέση. Οπότε, μην αισθάνεστε άσχημα για τους γοφούς σας, όποιο και αν είναι το μέγεθός τους, γιατί πάντα υπάρχει ένας τρόπος να τονίσετε τις καμπύλες σας.

2.Σώματα με καμπύλες

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά, ότι οι μόνες που ενοχλούνται από εκείνα τα παραπανίσια κιλά είναι μόνο οι γυναίκες και όχι οι άντρες. Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, η Κέλι Μπρουκ είναι το ζωντανό παράδειγμα του τέλειου γυναικείου σώματος. Μάθετε περισσότερα εδώ.

3.Μεγάλα χείλη

Στις περισσότερες γυναίκες που έχουν μεγάλα χείλη, δεν τους αρέσουν. Οι γυναίκες που έχουν μεγάλα και φυσικά χείλη είναι πολύ τυχερές, αφού πολλοί είναι αυτοί που πληρώνουν πολλά λεφτά για να τα αποκτήσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια έκπληξη: Ποιος παίκτης φεύγει από το Survivor;

4.Φακίδες

Μην κρύβετε τις φακίδες σας από εδώ και στο εξής. Οι άντρες βρίσκουν τις φακίδες πολύ ελκυστικές και εξωτικές. Λένε ότι οι φακίδες κάνουν τις γυναίκες πιο ξεχωριστές, τρυφερές και σέξι ταυτόχρονα.

5.Ελιές

Όπως και οι φακίδες, έτσι και οι ελιές, κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται μοναδικές. Μην ξεχνάτε ότι μια ελιά κοντά στο χείλη ήταν και είναι σύμβολο ομορφιάς, ασυνήθιστο και σέξι.

6.Λακκάκια στη μέση

Έχει αποδειχθεί, ότι αυτά τα λακκάκια τραβούν την προσοχή των αντρών. Συνήθως, οι γυναίκες με λακκάκια σε αυτό το σημείο, έχουν έναν πολύ υγιή δείκτη μάζας σώματος.

7.Στρουμπουλοί μηροί

Άλλη μια “ατέλεια” που αρέσει στους άντρες. Τα στερεότυπα αλλάζουν και οι γυναίκες που έχουν γεμάτους μηρούς δεν χρειάζεται πια να τους κρύβουν. Οπότε, την επόμενη φορά που θα θέλετε να φορέσετε μια πιο κοντή φούστα, κάντε το και να είστε περήφανες για το σώμα σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη προσοχή: Γιατί πρέπει να ξεφορτωθείτε όλα τα 50ευρα μέχρι τις 05 Απριλίου;

8.Ταπεινότητα

Αν κοκκινίζετε συχνά, τότε έχετε ένα ακόμα πλεονέκτημα. Το αθώο παιδικό ύφος τρελαίνει τους άντρες. Ξαφνικά, θέλουν να σας φιλήσουν παντού και νιώθουν την ανάγκη να σας προστατέψουν και να σας φροντίσουν.

9.Ασυνείδητες συνήθειες

Για παράδειγμα, ο τρόπος που αγγίζετε τα μαλλιά σας ή που κουνάτε τα πόδια σας όταν κοιμάστε, είναι σημάδια που παρατηρεί ο άνθρωπός σας και σημαίνει ότι σας ξέρει λίγο καλύτερα.

10.Βαθιά φωνή

Οι άντρες έλκονται από γυναίκες με βαθιά και βραχνή φωνή. Θεωρούν ότι η γυναίκα είναι πολύ γοητευτική και αινιγματική.

11.Η φυσική σας μυρωδιά

Το άρωμα του δέρματος μας κάνει μοναδικές. Παρόλο που τα αρώματα είναι ένας τρόπος να προσελκύσουμε την προσοχή, οι άντρες δυσκολεύονται πολύ να αντισταθούν στο φυσικό άρωμα του σώματός μας.

 

Ροή ειδήσεων

Share