Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

30+1 ανοιξιάτικα Negative Space Nails!

27 Μαρτίου 2017 12:26
30+1 ανοιξιάτικα Negative Space Nails!

Τα Negative space nails αποτελούν μια από τις κορυφαίες τάσεις στα νύχια για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017. Αν μάλιστα πάρουν και μια ανοιξιάτικη νότα, με υπέροχα φωτεινά και nude χρώματα, τότε μπορείτε να δημιουργήσετε εξαιρετικά ανοιξιάτικα Negative Space Nails.

Συνδυάστε αυτή την τάση της μόδας στα νύχια με τις υπόλοιπες της εποχής και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού! Τι μας περιμένει τις επόμενες ώρες;

Τα λευκά νύχια και τα ροζ μανικιούρ αποτελούν κορυφαίες αποχρώσεις για την εποχή. Αν μάλιστα χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσετε ανοιξιάτικα negative space nails, το αποτέλεσμα θα είναι άκρως μοδάτο και εντυπωσιακό.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως τα νύχια που είναι κατά κύριο λόγο «γυμνά» με ελάχιστες δόσεις χρώματος είναι πολύ εύκολο να επιτευχθούν. Μπορείτε πολύ απλά να πάρετε ένα λεπτό πινελάκι μανικιούρ και να δημιουργήσετε γραμμές και σχέδια σε ένα κατά τα άλλα γυμνό νύχι. Δοκιμάστε να φτιάξετε κάθετες και οριζόντιες γραμμές ή γραμμές με μια από τις δυο κατευθύνσεις. Συνδυάστε περισσότερα από ένα χρώματα ή παραμείνετε σε μία μόνο απόχρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Με ποια γυναίκα κάνει συμμαχία ο Αγγελόπουλος;

Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά λουλούδια, όπως μαργαρίτες, τουλίπες ή τριαντάφυλλα σε ένα νύχι που είναι βαμμένο μόνο με μια διάφανη βάση. Ή να κάνετε μια παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ, η οποία θα έχει χρώμα μόνο στην γραμμή του.

Συνδυάστε απλά χρώματα με glitter, αλλά και μεταλλικές λεπτομέρειες. Δημιουργήστε γεωμετρικά σχήματα ή βάψτε μόνο την βάση του νυχιού σας.

Ότι κι αν επιλέξετε όμως, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι να αφήσετε κάποιο μέρος του νυχιού σας άβαφο. Είτε αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος του νυχιού, είτε ένα πολύ μικρό κομμάτι.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ανοιξιάτικα negative space nails σε ένα ή περισσότερα δάχτυλα, βάφοντας τα υπόλοιπα σε όλο τους το μήκος, χωρίς κενά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μια από τις ομορφότερες γωνιές τις Αττικής βρίσκεται μόλις 35 χιλιόμετρα από το Κέντρο της Αθήνας!

Παίξτε λοιπόν με τα χρώματα, τα σχέδια, τους συνδυασμούς και τις υφές. Αλλά μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα κομμάτι του νυχιού σας γυμνό.

Δείτε τη συλλογή με τα 30+1 ανοιξιάτικα Negative Space Nails, γνωστά και ως ημιδιάφανα νύχια με δόσεις χρώματος.




 

Ροή ειδήσεων

Share