Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Δέκα μυστικά και κόλπα με χτενίσματα για να φαίνεστε τουλάχιστον πέντε χρόνια νεότερη!

21 Σεπτεμβρίου 2016
Δέκα μυστικά και κόλπα με χτενίσματα για να φαίνεστε τουλάχιστον πέντε χρόνια νεότερη!

To χτένισμά μας παίζει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία μιας αρμονικής εικόνας του εαυτού μας και μπορεί είτε να μας προσθέσει είτε να μας αφαιρέσει χρόνια.

Σας προσφέρουμε μερικές χρήσιμες στυλιστικές συμβουλές, για το πως το χτένισμά σας μπορεί να σας βοηθήσει να δείχνετε πιο νέα. Διαβάστε και κλείστε ραντεβού με το κομμωτήριο!

Κούρεμα

To ιδανικό κούρεμα για μεγαλύτερες ηλικίες είναι το φιλαριστό καρέ με μύτες, που τονίζει το πρόσωπο και τον λαιμό.

Χρώμα μαλλιών

Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις μαλλιών φωτίζουν και ανανεώνουν ένα πρόσωπο, αλλά είναι σημαντικό να διαλέξετε τη κατάλληλη απόχρωση που θα ταιριάζει στον τόνο της επιδερμίδας. Μη ξανθύνετε τα μαλλιά σας περισσότερο από 2-3 τόνους από το φυσικό τους χρώμα, και η απόχρωση πρέπει να επιλέγεται με βάση το χρώμα των ματιών και το την επιδερμίδα.

Γυναίκες που δεν τους αρέσουν οι δραστικές αλλαγές, μπορούν να κάνουν μερικές ανταύγειες. Οι πιο φωτεινές ανταύγειες θα φωτίσουν το πρόσωπό σας και θα κάνουν την εικόνα σας πιο δυναμική.

Μήκος μαλλιών

Τα κοντά κουρέματα συσχετίζονται με την έντονη δραστηριότητα και τη νιότη, και έτσι όσο μεγαλώνουμε, τόσο μειώνουμε το μήκος των μαλλιών. Αλλά δεν χρειάζεται να το παρακάνουμε, καθώς τα πολύ κοντά κουρέματα τονίζουν το σχήμα του προσώπου, που με τον χρόνο χάνει τη σφριγηλότητά του. Η καλύτερη επιλογή είναι το μήκος να φτάνει το ύψος του πηγουνιού και το μέσον του αυχένα.

Όγκος

Μαλλιά χωρίς όγκο μας μεγαλώνουν, και έτσι είναι καλύτερο να τα δίνουμε λίγο όγκο κάνοντας μερικές μπούκλες. Προτιμήστε φιλαριστά κουρέματα που θα αναδείξουν τις μπούκλες, ιδιαίτερα στις άκρες των μαλλιών.

Αφέλειες

Οι αφέλειες δίνουν νεανική όψη, κρύψουν τις ρυτίδες του μετώπου και τονίζουν τα μάτια. Προτιμήστε αφέλειες που δεν είναι πολύ πυκνές, καθώς μπορεί να κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο κοντό, και κατά συνέπεια πιο γεμάτο.

Χωρίστρα

Η χωρίστρα στη μέση προσθέτει χρόνια, καθώς κάνουν το πρόσωπο πιο αυστηρό. Δοκιμάστε να μη κάνετε χωρίστρα, αλλά χτενίστε τα μαλλιά προς τα πίσω ή με ζιγκ ζαγκ. Αυτός ο τρόπος θα προσθέσει και επιπλέον όγκο στα μαλλιά σας, κάνοντας την εικόνα σας πιο ήπια.

Καθημερινό χτένισμα

Μακριά μαλλιά που είναι δεμένα σφιχτά σε αλογοουρά, προσθέτουν μερικά χρόνια. Αφήστε τα μαλλιά σας ελεύθερα, κάντε τα σπαστά και προτιμήστε καρέ φιλάρισμα, που θα αναδείξει τις γωνίες του προσώπου σας.

Βραδινό χτένισμα

Το βραδινό χτένισμα πρέπει να έχει φυσικό αποτέλεσμα, και μερικές φορές παιχνιδιάρικο, όπως της Amy Adams, που τόλμησε σε επίσημη εκδήλωση να κάνει πλεξούδες, που της πήγαιναν πολύ.

Μερικές ακόμα συμβουλές

  • Αν χρησιμοποιείτε αξεσουάρ για τα μαλλιά, τότε προτιμήστε υψηλής ποιότητας. Πείτε όχι σε χρωματιστά λαστιχάκια, με παιδικά σχέδια.
  • Όταν κάνετε μπούκλες, προτιμήστε τα πιο μεγάλα ρόλερ ή σίδερο μαλλιών, καθώς τα λεπτά μπορούν να προσθέσουν αρκετά χρόνια.
  • Όλες οι παραπάνω συμβουλές, λειτουργούν σε υγιή μαλλιά, έτσι η καλή τους κατάσταση και φρoντίδα είναι ζωτικής σημασίας.

Τα καλύτερα της ημέρας:

Θυμάστε την Τζοβάνα Φραγκούλη; Θα τρίβετε τα μάτια σας όταν δείτε πως είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός!

"Σεισμός" στην showbiz: Χωρίζει το πιο γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι!

Τατιάνα Στεφανίδου : Η εντυπωσιακή εμφάνιση της κόρης της σε γάμο!

Συνελήφθη ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος!

Δείτε: Αυτό είναι το εξώφυλλο που έφερε τη σύλληψη του Στέφανου Χίου (Photo)

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Αποκάλυψη: Δεν διανοείστε που είχε παίξει η 27χρονη φοιτήτρια που εξαφανίστηκε και βρέθηκε στο Λουτράκι (VIDEO)

Δήμητρα Ματσούκα: Μπήκαμε στο εξαώροφο σπίτι που νοικιάζει στο Λονδίνο και πάθαμε πλάκα! Δείτε και θα καταλάβετε (VIDEOS)

Τραγωδία στην Δράμα: Σκοτώθηκε σε τροχαίο Έλληνας ποδοσφαιριστής!

Η σκοτεινή πλευρά του Las Vegas: Όλα όσα δεν θα σας δείξει ποτέ κανένας τουριστικός οδηγός ή τηλεοπτικό show (Photos)

 

Ροή ειδήσεων

Share