Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κομψός πειρασμός: Το τέλειο μαγιό για να κρύψετε τα παχάκια και να δείχνετε καυτές!

7 Ιουλίου 2016
Κομψός πειρασμός: Το τέλειο μαγιό για να κρύψετε τα παχάκια και να δείχνετε καυτές!

«Θέλω ένα μαγιό που να κρύβει κοιλιά, ποπό και ψωμάκια»

Το μαγιό αυτό δεν υπάρχει, οπότε εμείς με τα παραπανίσια κιλά τι θα φορέσουμε φέτος το καλοκαίρι; Κακά τα ψέματα, μέχρι τον Ιούνιο δεν προλαβαίνουμε να σουλουπωθούμε, για αυτό όλες μας οι ελπίδες εναποτίθενται πια στο μαγιό που θα καταφέρει να μας δείξει πιο όμορφες και σέξι. Σέξι; Πώς;

Λένε ότι το παν για να φαίνεσαι σέξι είναι να έχεις αυτοπεποίθηση, αλλά ειλικρινά εμένα δεν μου περισσεύει θαυμασμός για την εμφάνισή μου όταν φοράω το μαύρο μπικίνι και φεύγει το λίπος δεξιά-αριστερά, πάνω και κάτω. Κυρίως κάτω, γιατί μετά τα 30 όλα έχουν πάρει την κατιούσα.

Κάθε χρόνο έπαιρνα το μαγιό που κάλυπτε τα σημεία που ήθελα να κρύψω. Έτσι μετά από 4-5 επισκέψεις στα μαγαζιά και πολύ ταλαιπωρία στο βάλε-βγάλε στα δοκιμαστήρια με μαγιό που κόλλαγαν πάνω μου –όσο ωραία κι αν ήταν- και κορδονάκια που έκοβαν το λίπος στα δύο, τελικά έβρισκα ένα που ήταν αξιοπρεπές. Καμιά προτίμηση λόγω χρώματος, σχεδίου, μόδας. Απλά αυτό που έκανε τη δουλειά. Αυτό που ήξερα ότι θα φορέσω στην παραλία και δεν θα σκοντάφτω στην αυτολύπησή μου.

Φέτος αποφάσισα να αγοράσω ολόσωμο. Ένα που θα κρύβει την κοιλιά και θα είναι νορμάλ πίσω, γιατί τα περισσότερα είναι για αθλητικά οπίσθια. Αυτά τα ολόσωμα που θυμίζουν pin-up girls που ήταν πιο φυσιολογικά στα κιλά τους και είχαν στιλ. Κι αποφάσισα ότι αν μου αρέσει και κάποιο μπικίνι , θα το αγοράσω χωρίς να σκεφτώ αν μου πάει. Θέλω κι εγώ μια φορά να πάρω κάτι που μου αρέσει πραγματικάχωρίς να σκεφτώ αν μου πηγαίνει (στην τελική θα το πάρω λίγο μεγαλύτερο). Και πιστεύω ότι αν το φορέσω θα φαίνομαι σέξι. Και σε συμβουλεύω να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Εξάλλου σέξι δεν είναι το τέλειο, σέξι είναι το αυθεντικό, το θελκτικό, το στιλάτο. Σέξι είμαστε όλες, όταν αποφασίζουμε να μην κρύψουμε αυτό που μας ενοχλεί. Όταν αποδεχόμαστε τις ατέλειές μας και τις ντύνουμε με όμορφα μαγιό που μας κάνουν πιο θηλυκές.

Διαβάστε επίσης στο Athensmagazine.gr

Τέλος στον εφιάλτη: 10 χρήσιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να νικήσετε τη ζέστη και να επιβιώσετε αυτό το καλοκαίρι!

Αλλάξτε την ζωή σας τώρα: Πέντε απλές ασκήσεις Yoga για να απαλλαγείτε από τα επίμονα παχάκια της κοιλιάς!

Κύστη κόκκυγα: Τα τέσσερα χαρακτηριστικά όσων κινδυνεύουν πρισσότερο!


Τα καλύτερα της ημέρας

Το δημόσιο μήνυμα του Νίκου Σαμοΐλή για την Αννίτα Πάνια και το «ευχαριστώ» – Σε αμηχανία η παρουσιάστρια!

Κλείνουν τα Zara στην Ελλάδα! Ποιο κατάστημα κεντρικότατο έκλεισε η αλυσίδα;

Εικόνες ντροπής στο "Αττικόν": Στοιβάζουν τον κόσμο σε ράντζα και φορεία

 

Ροή ειδήσεων

Share