Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Είναι 50 χρονών και μοιάζει το πολύ με 30αρα! Ποιο είναι το απίστευτο μυστικό της; (PHOTOS)

23 Ιουνίου 2016
Είναι 50 χρονών και μοιάζει το πολύ με 30αρα! Ποιο είναι το απίστευτο μυστικό της; (PHOTOS)

H Ελίζαμπεθ Γιάνκγ είναι 50 ετών, αλλά έχει επιδερμίδα που θα ζήλευαν ακόμα και εικοσάρες. Είναι single, αγαπάει τα πάρτι και δεν ξέρει τι θα πει «νυστέρι», καθώς έχει βρει τα μυστικά που την κρατούν νέα και αψεγάδιαστη.

Το μυστικό για νεανική λάμψη, χωρίς ίχνος ρυτίδας είναι το ότι δεν έχει... σύντροφο. Η ίδια δήλωσε στην Daily Mail πως το ότι είναι μόνη της κάνει καλό στην επιδερμίδα της, καθώς δεν έχει κάποιον δίπλα της να την αγχώνει μονίμως. Μάλιστα, ανέφερε πως το να είναι κάποιος single, σημαίνει πως έχει και περισσότερο χρόνο να φροντίσει τον εαυτό του.

Η Λονδρέζα βρίσκει έτσι χρόνο να γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομάδα και να «παρτάρει» με τους φίλους της κάθε Σαββατοκύριακο.

«Όλοι μου λένε πως δείχνω πολύ νεότερη από την ηλικία μου και ξέρω πως αυτό συμβαίνει επειδή είμαι ανύπαντρη».

Η 50χρονη συνέχισε «Βλέπω γυναίκες στην ηλικία μου να βρίσκονται σε μία στρεσογόνα σχέση, να χωρίζουν, να πληγώνονται και να αμελούν εντελώς τον εαυτό τους»

«Θέλω να δείξω στους ανθρώπους πως το να είσαι ανύπαντρη, κάνει καλό στην υγεία σου».

Η ίδια ανέφερε πως δεν κάνει ποτέ σοβαρές σχέσεις, απλώς βγαίνει ραντεβού και περνάει καλά, προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται συνεχώς

.

«Έχω πολλούς φίλους που είναι νεότεροί μου και στην αρχή του είχα πει πως είμαι και εγώ στην ηλικία τους. Όταν τους αποκάλυψα πως είμαι γύρω στα 50, κανείς δεν μπορούσε να με πιστέψει».

Εκτός από το να περνάει καλά μόνο με άνδρες ηλικίας 20 εώς 30, η ίδια δεν καταναλώνει περισσότερες από 800 θερμίδες την ημέρα, εντάσσοντας στην διατροφή της αβοκάντο, γλυκοπατάτες, κοτόπουλο και λαχανικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σταν: Για πρώτη φορά μίλησε για τον χαμό του Παντελίδη και συγκλόνισε – «Εκείνη την μέρα ήταν…»




Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουνίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο;

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη, 23/6/2016

Βόμβα στο σπίτι επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη!

 

Ροή ειδήσεων

Share