Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021

Αυτοί είναι οι πέντε τύποι των γυναικείων οπισθίων, που οφείλεις να γνωρίζεις!

16 Απριλίου 2016
Αυτοί είναι οι πέντε τύποι των γυναικείων οπισθίων, που οφείλεις να γνωρίζεις!

Ο απόλυτος... οδηγός για τα γυναικεία οπίσθια. Αυτό ακριβώς δημιούργησε ένας Αμερικανός πλαστικός χειρούργος που ειδικεύεται στη σμίλευση, την ανόρθωση και την ανάδειξη της «πίσω όψης» των πελατισσών του.

Ο πισινός κάθε γυναίκας στον πλανήτη μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ανάλογα με το σχήμα του, σε μία από τις ακόλουθες πέντε ομάδες: Τετράγωνος, Σχήματος V, Σχήματος Α, Στρογγυλός ή Ανάποδη Καρδιά, σύμφωνα με τον Δρ. Μάθιου Σούλμαν από τη Νέα Υόρκη

Όπως υποστηρίζει ο διάσημος πλαστικός, είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να γνωρίζει την κατηγορία στην οποία ανήκουν τα οπίσθιά της, αφού αυτή η πληροφορία μπορεί να τη βοηθήσει να επιλέγει εσώρουχα που την κολακεύουν και αναδεικνύουν τα δυνατά σημεία της πίσω όψης της.

«Για κάθε πισινό υπάρχει το ιδανικό εσώρουχο», υποστηρίζει ο Δρ. Σούλμαν, εξηγώντας ότι το σχήμα των οπισθίων μας είναι το αποτέλεσμα τεσσάρων παραγόντων: Της θέσης των οστών της λεκάνης και των γοφών, της κατανομής λίπους, του μεγέθους και του σχήματος των γλουτιαίων μυών και του τρόπου που αυτοί οι μύες συνδέονται με το οστό του μηρού.

Δείτε λοιπόν ποιοι είναι οι τύποι οπισθίων στο AthensMagazine.gr

1. Τετράγωνος τύπος

Για τις γυναίκες με κάπως επίπεδα οπίσθια, ενδείκνυται το μαγιό τύπου σορτς καθώς μπορεί να προσδώσει περισσότερο όγκο στα σωστά σημεία.

2. Τύπος σχήματος V

Οι γυναίκες με στενούς γοφούς και φαρδείς ώμους έχουν συχνά οπίσθια σχήματος V, που αναδεικνύονται καλύτερα με ένα κλασικό σχήμα εσώρουχου

3. Τύπος σχήματος Α

Αυτός ο τύπος οπισθίων ανήκει συχνά σε γυναίκες με σώμα σε σχήμα αχλαδιού. Ιδανικό εσώρουχο για αυτήν την κατηγορία είναι το σλιπ τύπου hipster.

4. Στρογγυλός τύπος

Αυτός ο τύπος οπισθίων ανήκει συνήθως σε γυναίκες με περισσότερα κιλά, και ενδείκνυται ένα εσώρουχο ή μαγιό με αρκετό ύφασμα που να καλύπτει επαρκώς την πίσω όψη.

5. Τύπος «Ανάποδη Καρδιά»

Οι τυχερές γυναίκες με οπίσθια που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία μπορούν να φορέσουν σχεδόν όλα τα είδη εσώρουχων με πολύ κολακευτικά αποτελέσματα, σύμφωνα με τον Δρ. Σούλμαν

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έτσι θα μειώσετε την κυτταρίτιδα: Οι καλύτερες συμβουλές και το πολλά υποσχόμενο ρόφημα!

Έτσι θα μειώσετε την κυτταρίτιδα: Οι καλύτερες συμβουλές και το πολλά υποσχόμενο ρόφημα!

 

Γυναίκα

Ροή ειδήσεων

Share