Επώδυνες στιγμές για τη Μαρία Αραμπατζή: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από επίθεση σκύλου
Λαχτάρα για την παρουσιάστρια

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η Μαρία Αραμπατζή, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο One Channel, καθώς αναγκάστηκε να διακομιστεί στον Ευαγγελισμό, νωρίς το πρωί της Δευτέρας (20/1).
Τι συνέβη στη Μαρία Αραμπατζή
Η παρουσιάστρια πήγε τον 5χρονο γιο της στο σχολικό, όπως κάνει κάθε πρωί, ωστόσο, στην επιστροφή, δέχθηκε επίθεση από ένα σκυλί στην περιοχή του Κολωνακίου, το οποίο τη δάγκωσε με μεγάλη δύναμη.
Μάλιστα, η Μαρία Αραμπατζή χρειάστηκε να ζητήσει τις πρώτες βοήθειες, αρχικά από το κοντινότερο φαρμακείο, και ύστερα να πάει στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού, όπου της χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και συνταγή γιατρού με αντιβίωση και παυσίπονα. Την ίδια στιγμή, η Μαρινέλλα παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και επιστρέφει στο σπίτι της!