Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2025

Στο «φως» 30 χρόνια μετά: Το μυστικό της άγνωστης κόντρας Καίτης Γκρέυ και Μιμής Ντενίση

Τι είχε γίνει;

20 Ιανουαρίου 2025 15:44
Στο «φως» 30 χρόνια μετά: Το μυστικό της άγνωστης κόντρας Καίτης Γκρέυ και Μιμής Ντενίση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σήμερα, Δευτέρα 20/01, μια μέρα μετά από την είδηση του θανάτου της σπουδαίας τραγουδίστριας, Καίτης Γκρέυ, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια άγνωστη ιστορία για την ίδια, που αφορά την “κόντρα” της με την σκηνοθέτρια, Μιμή Ντενίση. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ως καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA, αποκάλυψε τον λόγο που η τραγουδίστρια είχε θυμώσει τόσο πολύ μαζί της.

Η ίδια έχει έρθει πολλές φορές στο επίκεντρο της επικαιρότητας πέρα από το απαράμμιλο ταλέντο της και σπάνια χροιά της, για τους μεγάλους και θυελλώδης έρωτες της, αλλά και την δύσκολη και γεμάτη πόνο ζωή της. Μάλιστα, η ίδια υπήρξε ζευγάρι με τον Στέλιο Καζαντζίδη, μια σχέση που υπήρξε αρκετά έντονη και θυελλώδη και μέχρι σήμερα συζητιέται. Ενώ, αυτή τη στιγμή προβάλλεται στους κινηματογράφους η ταινία “Υπάρχω” που είναι αφιερωματική στην ζωή του τραγουδιστή.

Δείτε επίσης: Κώστας Ηλιάδης για Καίτη Γκρέυ: «Μπορώ να συγκρίνω τη γιαγιά μου μόνο με τη Μαρία Κάλλας»

Γιατί είχε θυμώσει η Καίτη Γκρέυ με την Μιμή Ντενίση;

Ο Σπύρος Μπιμπίλας λοιπόν, μιλώντας στην εκπομπή για την θρυλική τραγουδίστρια, αποκάλυψε τον λόγο που αυτές οι δυο δυναμικές γυναίκες είχαν έρθει σε αντιπαράθεση πολλά χρόνια πριν. Συγκεκριμένα, είπε: «Τη Καίτη Γκρέυ τη γνώρισα πριν 30 χρόνια στην Τήνο κι από τότε με φώναζε πάντα στη γιορτή της και πηγαίναμε στο σπίτι της κι έκανε πάντα πάρα πολύ ωραίες γιορτές.

Πάντα μιλούσε ωραία για τον Καζαντζίδη, αλλά όταν είχε ανεβάσει η Μιμή Ντενίση στον θέατρο τον Καζαντζίδη είχε θυμώσει γιατί παρουσιαζόταν επί σκηνής η ζωή της. Πήγα μαζί με την Μιμή στο σπίτι της για να διευθετήσουμε να μην είναι τόσο θυμωμένη κι είχαμε κάτσει περίπου 6 ώρες. Δεν ήθελε να γίνεται η ζωή της σαν ριάλιτι, αλλά αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο. Νομίζω ότι αν έβλεπε την ταινία τώρα, θα της άρεσε».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Share