«Βόμβα» από το Βασίλη Παλαιολόγο: «Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν...»
Τι εξομολογήθηκε για τη συνεργασία τους στους «Δύο ξένους»;
Ο Βασίλης Παλαιολόγος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη και αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο τηλεοπτικό του ξεκίνημα, στη συνεργασία με τον Νίκο Σεργιανόπουλο αλλά και την νοσηλευτική!
«Ασχολούμαι 20 χρόνια με την υποκριτική, από τους Δύο Ξένους» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Παλαιολόγος με την δημοσιογράφο να τον ρωτάει απευθείας για τον συμπρωταγωνιστή του, Νίκο Σεργιανόπουλο στο επιτυχημένο σίριαλ του Mega.
«Ο Νίκος ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Έξω καρδιά, πολύ καλός συνάδελφος και ηθοποιός, με χιούμορ αλλά τελικά αυτοκαταστροφικός» απάντησε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός. Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε για τον Νίκο Σεργιανόπουλο η Ρούλα Κορομηλά.
Όσον αφορά την απόφαση και επιλογή να ασχοληθεί με τον χώρο της νοσηλευτικής, ο Βασίλης Παλαιολόγος δήλωσε πως «ήταν μια συνειδητή απόφαση και βρίσκομαι στην πτέρυγα με τα νεογνά. πιο ευαίσθητος πληθυσμός. Έχει χαθεί παιδί στην αγκαλιά μου αλλά έχω βοηθήσει περισσότερες φορές στο να γίνουν καλά.
Δένεσαι βεβαίως αλλά δημιουργείς έναν μηχανισμό άμυνας γιατί, εάν αυτό που αντιμετωπίζεις σε κεντρίσει μόνο συναισθηματικά, θα σε απομονώσει και δεν θα μπορέσεις να λειτουργήσεις ώστε να σώσεις το παιδί».
«Πιο εύκολα λέω συγνώμη παρά σ’ αγαπώ» παραδέχθηκε ο δημοφιλής ηθοποιός προσθέτοντας πως «τώρα έχω αρχίσει να λέω σ’ αγαπώ και μου δημιουργήθηκε πιο έντονα ‘όταν έχασα την μάνα μου που δεν της το είχα πει ποτέ».
«Βόμβα» από Οδυσσέα Σταμούλη: «Με τον Νίκο Σεργιανόπουλο δεν είχε κανείς...»
Ο Οδυσσέας Σταμούλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ» αναφέρθηκε στη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Συνεργάστηκαν στη σειρά «Δύο Ξένοι» και η είδηση της δολοφονίας του ηθοποιού τον συγκλόνισε. Με την ευκαιρία, αυτή ήταν η τελευταία επιθυμία του Νίκου Σεργιανόπουλου.
Γιατί δεν σας βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση; Είναι επιλογή σας;
Κοίταξε, το εύκολο είναι να λες για ό,τι σου συμβαίνει, ότι είναι επιλογή σου, αλλά μόνο ο Θεός κάνει καθαρές επιλογές. Εμείς κάνουμε αλληλεξαρτώμενες επιλογές. Υπήρξαν φορές που δεν έκανα κάποια δουλειά επειδή τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελα, αλλά συγχρόνως δεν με έχουν επιλέξει και για πράγματα που θα ήθελα.
Η σειρά «Δυο ξένοι» στην οποία παίζατε, έκανε και συνεχίζει να κάνει, μεγάλη επιτυχία. Τι πιστεύετε ότι είναι αυτό που την κάνει τόσο αγαπητή και διαχρονική;
Νομίζω ότι είναι συνδυασμός, ενός καλού σεναρίου με ωραίες ατάκες, πολύ καλή σκηνοθεσία, εξαιρετικούς ηθοποιούς και μια πολύ δυνατή ιστορία αγάπης. Μια τέτοια αγάπη, πάντα ελκύει το κοινό.
Είχατε συνεργαστεί με τον αγαπημένο ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο στη σειρά, ο οποίος δολοφονήθηκε. Πώς ήταν σαν άνθρωπος;
Συναδελφικά ήταν άψογος μαζί μου και γενικότερα με όλους. Από εκεί και πέρα, δεν γνωριζόμασταν προσωπικά, μόνο επαγγελματικά, στις σκηνές που μας βλέπετε μαζί. Δεν είχε ποτέ κανείς παράπονο μαζί του. Σοκαρίστηκα στην είδηση του θανάτου του.
Υπάρχει κάποια σειρά την οποία παρακολουθείτε και θα θέλατε πολύ να αποτελείτε μέρος της;
Θα σου πω για τις σειρές της ΕΡΤ, οι οποίες φέτος μου φαίνονται εμένα προσωπικά, πολύ καλές. Περιέργως, τις προτιμώ από τις σειρές των άλλων καναλιών, πράγμα που είχε να συμβεί χρόνια. Σε πρώτο επίπεδο, δείχνουν πολύ ποιοτικές.