Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2025

Άγριο ξέσπασμα κατά της Ιωάννας Τούνη: «Δεν είναι η πρώτη που έγινε μάνα, όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι»

«Χάνω και την αστεία διάθεση που έχω»

13 Δεκεμβρίου 2024 15:38
Άγριο ξέσπασμα κατά της Ιωάννας Τούνη: «Δεν είναι η πρώτη που έγινε μάνα, όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι»
Από Αλεξία Τέλο

Με αφορμή το ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη στα social media για τα σχόλια που δέχτηκε για τις δηλώσεις της, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» ξεκίνησαν να το σχολιάζουν.

Το ξέσπασμα του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν την εξάρτηση όλη την ώρα, ό,τι κάνουν και ό,τι λένε νομίζουν ότι όλα απασχολούν τους ανθρώπους. Δεν είναι η πρώτη που έγινε μάνα, όλοι ξέρουν πόσο δύσκολο είναι. Ειλικρινά αυτό το θέμα μερικές φορές δεν μου κάνει ούτε αστείο. Χάνω και την αστεία διάθεση που έχω. Εξιδανικεύουμε τα νούμερα, επειδή κάποιος έχει νούμερα ότι είναι κάτι. Δεν κάνουν τα νούμερα τον άνθρωπο. Το λέμε σαν να το θαυμάζουμε ότι το 1 εκ. ακόλουθοι είναι κάτι φοβερό», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Με την Ελένη Τσολάκη να τονίζει: «Θαυμάζουμε τις γυναίκες το 2024 που έχουν πολλαπλούς ρόλους στην καθημερινότητά τους! Ναι ρε φίλε! Θα ντραπούμε να το πούμε; Μπορεί να είναι μητέρα, να προσέχει το παιδί της, είναι εργαζόμενη… όλα αυτά είναι δύσκολο πράγμα».

Και πρόσθεσε ο Λάμπρος: « Όλοι ξέρουμε μητέρες που κάνουν τρεις δουλειές για να τα βγάλουν πέρα και δεν έχουν να φάνε.»!

Με την Ελένη να απαντά: « Μη μου το πας τώρα στην άλλη άκρη.»!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share