ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Βόμβα για τη σχέση Κοκλώνη – Καινούργιου: «Είναι παγωμένη η σχέση τους» – Έρχεται το τέλος της συνεργασίας τους;

Βόμβα για τη σχέση Κοκλώνη – Καινούργιου: «Είναι παγωμένη η σχέση τους» – Έρχεται το τέλος της συνεργασίας τους;
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Νέες εξελίξεις έρχονται στο φως σχετικά με το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media.

Το «συνεναιτικό διαζύγιο» και η λύση της συνεργασίας

Η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε τα νέα δεδομένα σχετικά με την επαγγελματική αλλά και προσωπική τους σχέση, κάνοντας λόγο για ένα «συνεναιτικό διαζύγιο», με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: 

«Κουτσομπολιό είναι πού πήγαν, πόσα λεφτά χάλασαν, πού πάνε, αν έχουν σχέση ή δεν έχουν, το ότι δύο συνεργάτες μιλάνε ή όχι σημαίνει ότι κάτι κακό συνέβη στη συνεργασία τους. Οι άνθρωποι αυτοί (Καινούργιου – Κοκλώνης) είναι σε θέση να βγούνε έξω, να φάνε, να κάνουν κοινές διακοπές; Είναι παγωμένη η σχέση τους, να το πούμε έτσι».

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής συμπλήρωσε: «Είναι μία εξέλιξη που μας ξενίζει διότι ήταν πάρα πολύ στενή η παρέα αυτών των δύο ανθρώπων. Θυμάμαι δηλώσεις που έλεγε η Κατερίνα ότι θα μπορούσε να έχει πιο στενή σχέση με τον Νίκο, ότι ήταν ο άνθρωπός της, δηλαδή είχαν μία έντονη εξωστρέφεια στη σχέση τους».

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: «Θύελλα» αντιδράσεων μετά το ρεπορτάζ για τα χρέη στη Βανδή – Νέες αποκαλύψεις και στο επίκεντρο ο Μουτσινάς

«Εγώ πάντως, και όχι με τη διάσταση που δίνει η Αφροδίτη, μένω στο προσωπικό κομμάτι, ότι οι άνθρωποι αυτοί ήταν φίλοι. Και ο Κοκλώνης με τον Μουτσινά, και η κυρία Καινούργιου με τον κύριο Κοκλώνη. Βλέπετε, ότι λόγω της δουλειάς χαλάνε οι φιλίες. Εγώ μένω σε αυτό» κατέληξε μετά από την προβολή ρεπορτάζ για τη σχέση του Νίκου Κοκλώνη με τον Νίκο Μουτσινά. 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου