Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2025

Κάθετος ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Απαγορεύονται τα προχωρημένα, δύο άντρες δεν μπορούν να υιοθετήσουν παιδί»

Δείτε τις δηλώσεις του τραγουδιστή

9 Δεκεμβρίου 2024 15:07
Κάθετος ο Γιώργος Γερολυμάτος: «Απαγορεύονται τα προχωρημένα, δύο άντρες δεν μπορούν να υιοθετήσουν παιδί»
Από Αλεξία Τέλο

Στην εκπομπή «Super Katerina» παραχώρησε δηλώσεις ο Γιώργος Γερολυμάτος και μεταξύ άλλων, μίλησε για τους ομοφυλόφιλους, ενώ εξομολογήθηκε ότι είναι κάθετος όσον αφορά την υιοθεσία παιδιών από δύο ομοφυλόφιλους.

Όσα υποστήριξε ο τραγουδιστής

«Αυτά υπήρχαν από τα αρχαία όργια που υπήρχαν οι Βάκχοι. Είμαι υπέρ της ελευθερίας του ανθρώπου να κάνει ό,τι θέλει. Είμαι πολύ πολέμιος σε αυτό κι ο καθένας έχει το δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του όπως νομίζει κι όλα τα άλλα απαγορεύονται.» ανέφερε ο Γιώργος Γερολυμάτος.

Δείτε επίσης: Γιώργος Γερολυμάτος: «Με ερωτεύτηκαν και άντρες - Είχα πολλές επιτυχίες, γλιστρούσα σαν το χέλι»

«Αυτό που απαγορεύεται είναι τα προχωρημένα. Δεν πιστεύω ότι δύο άντρες μπορούν να υιοθετήσουν ένα παιδί. Κάποια στιγμή η παρουσία της μάνας είναι αναντικατάστατη. Τη λέξη μάνα εγώ δεν μπορώ να την αντικαταστήσω με τίποτα. Σε όλα τα άλλα είμαστε ελεύθεροι παιδιά, αρκεί να μην ενοχλεί ο ένας τον άλλον. Ό,τι θέλει ας κάνει ο καθένας και δεν υπάρχει ιδιοτροπία ούτε νοοτροπία, αλλά τι γουστάρει ο καθένας.», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share