ΑΡΧΙΚΗ LIFESTYLE

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μήνυσε μεγάλο ειδησεογραφικό site και 60 αναγνώστες του

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μήνυσε μεγάλο ειδησεογραφικό site και 60 αναγνώστες του
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μηνύει μεγάλο site και 60 αναγνώστες – σχολιαστές για προσβολή των γονιών του, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», η οποία έκανε πρεμιέρα το μεσημέρι του Σαββάτου 28/9.

Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μήνυσε μεγάλο ειδησεογραφικό site και 60 αναγνώστες του

Σύμφωνα με τον Άγγελο Βουράκη, η υπόθεση αφορά δημοσιεύματα και σχόλια που, σύμφωνα με τον Παπαμιχαήλ, παρουσίαζαν ψευδή και προσβλητικά στοιχεία, τα οποία έπληξαν την τιμή και την υπόληψη τόσο του ίδιου όσο και της οικογένειάς του, συγκεκριμένα τη μνήμη των γονιών του, Αλίκης Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, βαθιά ενοχλημένος από τα ψεύδη που δημοσιεύτηκαν, αποφάσισε τον Αύγουστο να προχωρήσει νομικά, διεκδικώντας δικαίωση για τα συκοφαντικά σχόλια και την προσβολή των γονέων του.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα από την εκπομπή:




0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου