Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024

Το ξεστόμισε η Μαρία Κορινθίου για την Λίτσα Πατέρα: «Αν πήρε την απόφαση να φύγει από το Πρωινό, ξέρει πολύ καλά...» (video)

Όλα όσα είπε για την αστρολόγο

10 Ιουλίου 2024 15:46
Το ξεστόμισε η Μαρία Κορινθίου για την Λίτσα Πατέρα: «Αν πήρε την απόφαση να φύγει από το Πρωινό, ξέρει πολύ καλά...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα –όπως λέει μέχρι στιγμής το ρεπορτάζ- από το Πρωινό απάντησε η Μαρία Κορινθίου, σε δηλώσεις της στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Το έκανε γνωστό ο Αϊβάζης για Κορινθίου: «Είχαμε και οι 2 σχέση και γυρνάει η τύπισσα και μου λέει “Γεια σου, είμαι η Μαρία”» (video)

«Ανά διαστήματα μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για να ασχοληθώ με την πολιτική, όχι μόνο πρόσφατα αλλά και παλιότερα. Έχει να κάνει και θα συνάδει με την τέχνη μου μου, θα ήθελα κάποια στιγμή να ασχοληθώ με αυτό» είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Για την Λίτσα Πατέρα

«Η κυρία Λίτσα ξέρει τι κάνει. Δεν ξέρω τι συνθήκες, δεν ξέρω τι έγινε και πώς, αλλά εάν η κυρία Λίτσα πήρε την απόφαση αυτή, ξέρει πάρα πολύ καλά τι κάνει», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου πρόσθεσε επίσης: «Θεωρώ πιο πολύ ότι είναι γεγονός ότι η κυρία Λίτσα μετά από 35 χρόνια, παρά τώρα αν φεύγει κάποιος ή πάει κι έρχεται, γιατί αυτά γίνονται».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share