Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου : «Μπαμπά πορεύομαι στη ζωή ώστε να είσαι πάντα...»

Ανακοίνωσε το νέο επαγγελαμτικό του βήμα

25 Ιουνίου 2024 16:20
«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου : «Μπαμπά πορεύομαι στη ζωή ώστε να είσαι πάντα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το νέο επαγγελματικό βήμα του ανακοίνωσε ο Γιάννης Καλλιάνος μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στο facebook.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και μετεωρολόγος δημιούργησε ένα κέντρο Μελέτης στα νότια προάστια και έστειλε ένα μήνυμα στον πατέρα του που πέθανε πριν από 3 μήνες, που ραγίζει καρδιές.

Δείτε επίσης: Τελείωσε: Ο Γιάννης Καλλιάνος μόλις το ανακοίνωσε! «Δυστυχώς, παραμένει στο κόκκινο...»

Ειδικότερα, ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε:

«Κουράστηκα πάρα πολύ, δεν σήκωσα κεφάλι 3 μήνες τώρα, όλη μέρα να κατευθύνω όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν σκληρά. Όμως ξεχνιόμουν λίγο από τον πόνο της απώλειας του πατέρα μου. Εξάλλου μου το είχε ζητήσει και ο ίδιος, να μην σταματήσω, στο Αττικό, κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του όταν του έλεγα ότι οι εργασίες στο Κέντρο Μελέτης πάνε καλά.

Ήταν ένα όνειρο ζωής για εμένα, να δημιουργήσω ένα τέτοιο Κέντρο Μελέτης, που να έχει τους καλύτερους Καθηγητές και Δασκάλους και που να διαθέτει τους ομορφότερους χώρους που θα έχουν συναντήσει ποτέ οι μαθητές.

Ευχαριστώ τον Θεό, τη σύζυγό μου και τον υιό μου που τους έλειψα πολύ και τη μητέρα μου και τον αδελφό μου που μου έδωσαν την ψυχική και σωματική δύναμη, παράλληλα με τα Κοινοβουλευτικά μου καθήκοντα στο Νότιο Τομέα της Αθήνας, την εργασία μου ως Μετεωρολόγος του MEGA και την έρευνα για τη διδακτορική μου διατριβή, για να καταφέρω να κάνω ακόμα ένα βήμα παραπάνω, για τους μαθητές μας, για το μέλλον της χώρας μας.

Ανοίξαμε! Και σας περιμένουμε για τις εγγραφές σας για τη νέα σχολική χρονιά!

Μπαμπά, πορεύομαι στη ζωή μου με τέτοιο τρόπο ώστε να είσαι πάντα υπερήφανος για εμένα. Εύχομαι να σε τιμάω με τις πράξεις μου».

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share