Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Μετά από 23 χρόνια: Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του «Άκρως Οικογενειακόν» (video)

Όλα όσα δε ξέραμε για την αγαπημένη σειρά !

25 Ιουνίου 2024 15:27
Μετά από 23 χρόνια: Ο Μέμος Μπεγνής αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα του «Άκρως Οικογενειακόν» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

'Υστερα από 23 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς, αγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Άκρως Οικογενειακόν» διηγήθηκε ο Μέμος Μπεγνής στην κάμερα του «Πάμε Δανάη!» και την Πέννυ Γιαννοπούλου.

«Μόνο καλά πράματα έχω να θυμάμαι από το Άκρως Οικογενειακόν, ήμουν πολύ ψαρωμένος και κλειστός. Είχα έναν Μπέζο και μία Τσαλίκη που ήταν σαν μπαμπάς και μαμά, μας αγκάλιασαν όλους και μας είχαν στηρίξει πάρα πολύ στα γυρίσματα. Πολύ ωραίο κλίμα, πολύ γέλιο», είπε αρχικά.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Μέμος Μπεγνής: «Θα υπερασπιζόμουν έναν άνθρωπο ακόμα και αν έτρωγα ξύλο» - Τι αναφέρει για τον ρόλο του στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

Έπειτα, πρόσθεσε ότι: «Ο Γιάννης Μπέζος έκανε τρελά πράγματα για να δημιουργήσει ένα κλίμα χαράς και γέλιου στο γύρισμα. Θυμάμαι ότι γελούσα πολύ με τη Ναταλία Τσαλίκη, γελούσαμε χωρίς λόγο».

Ο Μέμος Μπεγνής είπε στη συνέχεια: «Με ξέρουν νεότερες γενιές και αυτό το οφείλω στη σειρά. Τότε, η τηλεόραση έβγαζε stars γιατί δεν υπήρχαν τα social media. Η θεία Τζούλια και η Αντιγόνη Γλυκοφρύδη που έκανε τη γιαγιά μας, μας φερόντουσαν πραγματικά ως γιαγιά και θεία»

«Η μικρή Λίλα έτρωγε τα φαγητά από το ντεκόρ και ο Μπέζος φώναζε. Αγαπιόμασταν πολύ με τον “Ερμή” και την “Αφροδίτη” και είχαμε δέσει σαν να είμαστε πραγματικά αδέρφια», επεσήμανε ο ηθοποιός.

Κλείνοντας, ο Μέμος Μπεγνής ανέφερε την πιο συγκινητική στιγμή: «Η πιο συγκινητική στιγμή ήταν το τέλος, τελείωσε στη μέση της σεζόν, επειδή οι δύο πρωταγωνιστές είχαν άλλες υποχρεώσεις, στο πικ της επιτυχίας του. Είχα πολύ συγκινηθεί».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share