Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Όλο το Twitter έξαλλο με τη Λίτσα Πατέρα: Με λίγες λέξεις είπε αυτό που δεν περίμενε κανείς για Λύτρα (video)

Έλεος

25 Ιουνίου 2024 11:45
Όλο το Twitter έξαλλο με τη Λίτσα Πατέρα: Με λίγες λέξεις είπε αυτό που δεν περίμενε κανείς για Λύτρα (video)
Φωτογραφία στα αριστερά: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ξυλοδαρμός της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, καθώς καθημερινά νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για την κακοποιητική συμπεριφορά του δικηγόρου.

Τη Λίτσα Πατέρα συνάντησε ο δημοσιογράφος Ηλίας Σκουλάς με την κάμερα της πρωινής εκπομπής του OPEN, Πρωινό ΣουΣού. Η γνωστή αστρολόγος σχολίασε την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και το τηλεοπτικό της μέλλον.

Με την ευκαιρία δείτε: Έγινε γνωστό για τη Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά τον ξυλοδαρμό από τον Απόστολο Λύτρα: «Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι...»

Τα σχόλια της Λίτσας Πατέρα

Η Λίτσα Πατέρα διάβασε στον δημοσιογράφο την πρόβλεψη που είχε κάνει στο περιοδικό Αστρολόγος, και έκανε λόγο ότι η Πανσέληνος στις 22 Ιουνίου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα οικογενειακού δικαίου και περιουσίας. «Στο οικογενειακό δίκαιο την ίδια ημέρα ρε παιδιά! Δεν είναι δυνατόν. Να ξέρετε ότι υπάρχει μία ανώτερη δύναμη από πάνω που καθορίζει ορισμένα πράγματα. Αν ξέρουμε να τη διαβάσουμε, μπορούμε να αποφύγουμε πολλά. Κοιτάξτε όλη αυτή η υπόθεση που μας έχει σοκάρει… Θα μπορούσαν να μην είχαν γίνει όλα αυτά» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Οι αστρολογικές μου προβλέψεις βγαίνουν με ακρίβεια ημέρας. Κάποιες φορές δεν το πιστεύω, τρελαίνομαι και λέω “τι γράφεις κι εσύ τώρα”» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμα για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. «Δεν έχω υπογράψει ακόμη. Δεν πρέπει να μιλήσουμε για τον κάθε χρόνο; Μόλις το κάνω, θα σας το πω. Θα είμαι στο Πρωινό του χρόνου» σημείωσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share