Τρίτη, 16 Ιουλίου 2024

Ελισάβετ Μουτάφη: «Ο Μάνος έχει μια υπέροχη πρώην σύζυγο - Ήρθε και μου είπε “εμένα θα παντρευτείς” με μια οικογένεια από πίσω»

«Ξέρουμε πια πάνω κάτω τι γίνεται»

25 Ιουνίου 2024 11:42
Ελισάβετ Μουτάφη: «Ο Μάνος έχει μια υπέροχη πρώην σύζυγο - Ήρθε και μου είπε “εμένα θα παντρευτείς” με μια οικογένεια από πίσω»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε η Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία και τον γάμο με τον Μάνο Νιφλή.

Ο δημοσιογράφος σύζυγός της είχε φροντίσει να κάνει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο την πρόταση γάμου στην ηθοποιό. Η ίδια, μάλιστα, όποτε την περιγράφει δημόσια «λάμπουν» τα μάτια της, ενώ συχνά αναφέρεται και στην πρώην σύζυγο του Μάνου Νιφλή καθώς και στα δύο παιδιά που απέκτησε από τον πρώτο γάμο του.

Η εξομολόγηση της Ελισάβετ Μουτάφη για την πρόταση γάμου από τον Μάνο Νιφλή

«Το κλειδί είναι να θαυμάζεις τον άλλον, το πιστεύω πολύ! Είμαστε και σε μια ηλικία που δεν είμαστε πιτσιρικαρία. Πια, ο Μάνος έχει μια υπέροχη πρώην σύζυγο, δύο υπέροχα παιδιά, είμαστε στην ίδια ηλικία, ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται, δεν ψάχνουμε.

Εγώ είδα στον Μάνο έναν άνθρωπο που αυτό που ήθελε, ήρθε και είπε “είμαι εδώ” και με μια οικογένεια από πίσω. Θα μπορούσε να μην είναι αποφασισμένος, επειδή αρκιβώς έχει δυο υπέροχα παιδιά, αλλά ήταν τόσο αποφασισμένος που αυτό σου δίνει μια ασφάλεια και σε γοητεύει και πάρα πολύ. Πέρα από τον άνθρωπο τον ίδιο κλπ είναι και το πόσο αποφασισμένος είσαι. Μου είχε πει “εμένα θα παντρευτείς” και συνέβη. Μετά από μερικούς μήνες, στα γενέθλιά μου, μου έφερε το δαχτυλίδι. Είχε καλέσει τους πολύ κοντινούς μου φίλους και μου έκανε έκπληξη», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share