Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2024

Θρήνος για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: Το έκανε γνωστό με μια φωτογραφία

Η αναφορά του στο θάνατο ενός ανθρώπου που σημάδεψε τη ζωή της Αλίκης Βουγιουκλάκη

25 Ιουνίου 2024 10:57
Θρήνος για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ: Το έκανε γνωστό με μια φωτογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δυσάρεστη είδηση έχει προκαλέσει θρήνο για τους φαν της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με το δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη, να φεύγει χθες (24/6) από τη ζωή.

Ο Γιώργος Ηλιάδης επιχειρηματίας και δημοσιογράφος υπήρξε για 1.5 χρόνο σύζυγος της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την οποία πήρε διαζύγιο και στη συνέχεια ξαναπαντρεύτηκε την πρώτη του σύζυγο.

Η αναφορά του Γιάννη Παπαμιχαήλ στο θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη

Ανάρτηση για τον θάνατο του Γιώργου Ηλιάδη έκανε και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ανεβάζοντας στον επίσημο λογαριασμό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο Instagram μια κοινή φωτογραφία της μητέρας του με τον δημοσιογράφο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε το εξής μήνυμα: «Σήμερα έφυγε από την ζωή ο Κύπριος επιχειρηματίας, δημοσιογράφος και δεύτερος σύζυγος της Αλίκης Γιώργος Ηλιάδης. Η γνωριμία τους γίνεται τον Νοέμβριο του 1976 στο κέντρο "Σκορπιός" που διατηρούσε εκείνος στην περιοχή του Χίλτον και ο έρωτας μεταξύ τους υπήρξε κεραυνοβόλος.

Έζησαν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια ένα μεγάλο και δυνατό έρωτα που επισφραγίστηκε τον Ιανουάριο του 1982 με γάμο στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης με ελάχιστους καλεσμένους και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Λίγο καιρό αργότερα χωρίζουν καθώς επιστρέφει στην Κύπρο λόγω σοβαρών οικογενειακών εκκρεμοτήτων, γεγονός που καταρρακώνει κυριολεκτικά την Αλίκη.

Τα επόμενα χρόνια διατηρούν επικοινωνία και στις τελευταίες της στιγμές στο νοσοκομείο, τον καλεί για να τον δει για τελευταία φορά, όταν όμως καταφθάνει, εκείνη έχει ήδη "φύγει". Στην φωτογραφία, καλοκαίρι του 1980 στο εξοχικό στο Θεολόγο όπου έζησαν πέντε υπέροχα και αξέχαστα και για τους δύο, καλοκαίρια».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share