Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Φεύγει από το νοσοκομείο και πάει σε κέντρο αποκατάστασης ο Δημήτρης Κόκοτας; «Είναι δύσκολα, στο χέρι των γιατρών να αποφασίσουν...»

Η ενημέρωση για την κατάστασή του και η πιθανότητα να έρθει νέα απόφαση για τη θεραπεία του

25 Ιουνίου 2024 08:26
Φεύγει από το νοσοκομείο και πάει σε κέντρο αποκατάστασης ο Δημήτρης Κόκοτας; «Είναι δύσκολα, στο χέρι των γιατρών να αποφασίσουν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να μείνει στη ζωή, με τις εξελίξεις για την υγεία του να έρχονται με το σταγονόμετρο, αφού η περίπτωσή του χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείρισή της.

Η Ματίνα Παγώνη προχώρησε χθες (24/6) σε νεότερο ενημέρωση για την πορεία της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή, εξηγώντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι χρειάζεται κι άλλο χρόνο για ανάρρωση, με την Τραϊάνα Ανανία πρόσφατα να συγκινεί με όσα ανέφερε.

«Σας το έχω πει, είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω πει και από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα, όσον αφορά την κατάστασή του, την κλινική του εικόνα. Όμως, η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και η περίπτωση ενός κέντρου αποκατάστασης

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως καθημερινά του γίνονται εξετάσεις, ενώ ανέφερε πως εξ αρχής, υπήρχαν επιπλοκές. «Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι καθημερινά γίνονται οι απεικονιστικές εξετάσεις, όσον αφορά την πορεία της γνώσης του εγκεφάλου. Οι επιπλοκές δεν έγιναν τώρα, υπήρχαν από την αρχή. Από την αρχή υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και γι’ αυτό λέμε ότι θέλει χρόνο, ούτως ώστε σιγά σιγά να μπορούν να αποκατασταθούν. Από την αρχή, η κλινική του εικόνα ήταν αυτή, σιγά σιγά βέβαια βελτιώνεται», εξήγησε.

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Τα περιστατικά αυτά είναι βαριά και για αυτό σας είπα ότι χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του και σιγά σιγά να μπορέσει ο άνθρωπος να βελτιωθεί και να πάει σπίτι του».

Τέλος, τόνισε ότι χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται από γιατρούς. «Προς το παρόν, χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο, να παραμείνει στη ΜΑΦ και να παρακολουθείται από την συγκεκριμένη ομάδα των γιατρών. Αυτοί θα αποφασίσουν με την εξέλιξη της κλινικής του κατάστασης, αν αυτό θα διαρκέσει και πόσο μεγάλο διάστημα ακόμα θα πάρει. Πιστεύω ότι θέλει χρόνο, χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε Κέντρο Αποκατάστασης, εάν δεν γίνουν ακόμη κάποια πράγματα από την ιατρική ομάδα που παρακολουθείται», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share