Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Τα φανέρωσε όλα ο Γιώργος Σαμπάνης για τον γάμο: Το ανακοίνωσε στην Ιωάννα Σαρρή, «βροχή» οι ευχές

Το ζευγάρι βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, κι όλοι κοιτούσαν το χέρι της Ιωάννας Σαρρή

25 Ιουνίου 2024 08:26
Τα φανέρωσε όλα ο Γιώργος Σαμπάνης για τον γάμο: Το ανακοίνωσε στην Ιωάννα Σαρρή, «βροχή» οι ευχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, ο Γιώργος Σαμπάνης και η Ιωάννα Σαρρή προχωρούν ένα βήμα παραπάνω τη σχέση τους, καθώς από ότι φαίνεται θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η πρόταση γάμου έγινε και το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Πέτρου Νάζου το ζευγάρι βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο, κι όλοι κοιτούσαν το μονόπετρο που έλαμπε από χιλιόμετρα, στο χέρι του γνωστού μοντέλου.

Με την ευκαιρία δείτε: Τα φανέρωσε όλα η Ναταλία Γερμανού για τον τοκετό: «Λάμπει» από τη χαρά της, «βροχή» οι ευχές (video)

Το μονόπετρο της Ιωάννας Σαρρή

Το ζευγάρι είναι μαζί από την άνοιξη του 2022 και μάλιστα πριν από λίγους μήνες αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο μοντέρνο διαμέρισμα του τραγουδιστή στην Αργυρούπολη. Αν και στις αρχές της γνωριμίας τους κρατούσαν πολύ χαμηλούς τόνους και προσπαθούσαν να προφυλάξουν τη σχέση τους από τα media, Ιωάννα και Γιώργος αδιαφορούν πλέον για τα αδιάκριτα βλέμματα. Είναι φουλ ερωτευμένοι και το δείχνουν! Τους ευχόμαστε τα καλύτερα!

Μονόπετρο Ιωάννας σαρρή

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share