Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Θρίλερ για τον Βασιλιά Κάρολο: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα από το παλάτι - Δυστυχώς, ανακοινώθηκε πριν λίγο, τραγικό περιστατικό

Δυστυχώς!

24 Ιουνίου 2024 19:38
Θρίλερ για τον Βασιλιά Κάρολο: Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα από το παλάτι - Δυστυχώς, ανακοινώθηκε πριν λίγο, τραγικό περιστατικό
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Η πριγκίπισσα Άννα, αδελφή του βασιλιά Καρόλου, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα, μετά από ατύχημα που είχε με το άλογο.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί η αιτία τραυματισμού της πριγκίπισσας Άννας

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, το μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει υποστεί διάσειση, καθώς εικάζεται ότι το άλογο τη χτύπησε στο κεφάλι με τα πόδια ή με το κεφάλι του, χωρίς, όμως, να έχει επιβεβαιωθεί η αιτία του τραυματισμού.

Σύμφωνα με το BBC, η πριγκίπισσα εισήχθη στο νοσοκομείο, με τραύματα και διάσειση, μετά το ατύχημα στο κτήμα της στο Gloucestershire, αναφέρεται σε ανακοίνωσή των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

Προληπτικά νοσηλεύεται η πριγκίπισσα Άννα

Η 73χρονη αναμένεται να αναρρώσει, προσθέτει η ίδια ανακοίνωση, ενώ παραμένει στο νοσοκομείο Southmead του Μπρίστολ, προληπτικά.

«Ο Βασιλιάς έχει ενημερωθεί εκτενώς και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια στέλνει την αγάπη και τις πιο θερμές ευχές της στην πριγκίπισσα για ταχεία ανάρρωση», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share