Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024

Μιλάει έξω από τα «δόντια» ο Γιώργος Νταλάρας: «Αυτοί είναι οι εχθροί...» - Τι είπε για το Κυπριακό (video)

Το ξέσπασμα του τραγουδιστή

24 Ιουνίου 2024 16:20
Μιλάει έξω από τα «δόντια» ο Γιώργος Νταλάρας: «Αυτοί είναι οι εχθροί...» - Τι είπε για το Κυπριακό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άκρως αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Νταλάρας στην πιο πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος.

Μεταξύ άλλων ο δημοφιλής τραγουδιστής απάντησε σε όλους εκείνους που τον αμφισβήτησαν κατά την διάρκεια της πορείας του σχετικά και με το μέγιστο Κυπριακό ζήτημα.

Δείτε επίσης: Πανέμορφη με πουκάμισο 320 ευρώ: Η σύζυγος του Γιώργου Νταλάρα παρέδωσε μαθήματα στιλ

«Τι σημαίνει για έναν τραγουδιστή πρώτης γραμμής να παίρνει επάνω του ένα εθνικό θέμα και να ακούει από την άλλη ότι είναι μάρκετινγκ, κόνσεπτ και λεφτά από πίσω; Να υπάρχει δηλαδή αυτή η καχυποψία που ισχύει μέχρι και τώρα;» τον ρώτησε ο Τάσος Τρύφωνος.

«Nομίζω ότι ο χρόνος τους βάζει ένα φερμουάρ στο στόμα. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα. Εγώ είμαι ακόμα εδώ με όλα αυτά αλλά, όταν συμβαίνει κάτι παράδοξο γύρω μας, είμαστε τόσο πικραμένοι από γεγονότα και νοοτροπίες που εύκολα θα μπούμε μέσα στη θεωρία συνομωσίας. Όταν υπάρχουν αντιθέσεις, το πρώτο πράγμα που πλήττεται είναι η αλήθεια. Άρα λοιπόν ήταν πολύ καλό για κάποιους, για να είναι αλήθεια, αυτό που κάνω», είπε ο Γιώργος Νταλάρας

Πρόσθεσε ακόμα: «Για σκέψου, γύρισα σχεδόν τον μισό κόσμο τραγουδώντας για την Κύπρο και αναγκάζοντας τον Λευκό Οίκο να κάνει έρευνα για να πιέσει τον Ντενκτάς να πει ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι».

«Αυτό το έκαναν μια σειρά από τραγούδια και μια σειρά από ανθρώπους που μαζί γυρίζαμε αριστερά και δεξιά. Πάρα πολλοί, δεν είναι ένας και δύο. Η Δήμητρα Γαλάνη, ο Χάρης και ο Πάνος Κατσιμίχας, η Νανά Μούσχουρη, ο Ζωρζ Μουστακί. η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, η Μελίνα Μερκούρη, η Γλυκερία, ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Μαρία Φαραντούρη. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν μαζί μας, γνώρισαν και είδαν το τι κάνω», σημείωσε

«Αυτοί προσπαθούν να σε γελοιοποιήσουν»

Και ο δημοφιλής ερμηνευτής συνέχισε:« Οι υπόλοιπου που ήταν απ’ έξω… Έχετε ακούσει το τραγούδι, “Μπήκαν στην πόλη οι εχθροί”; Αυτοί λοιπόν οι εχθροί είναι, οι εχθροί που δεν είναι φίλοι της αλήθειας. Αυτοί προσπαθούν να σε γελοιοποιήσουν, να σε λοιδορήσουν, να σε σαρκάσουν, να σε εξαφανίσουν. Αυτό είναι, αυτό συνέβη και με μένα. Όμως ο χρόνος δείχνει»

Κλείνοντας είπε: «Υπάρχουν κακοί άνθρωποι με κακές συμπεριφορές και πολλές φορές άνθρωποι που, ακόμα και ταλέντο να έχουν, είναι τόσο άρρωστη η συμπεριφορά τους που τι να πει κανείς».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share