Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Όλο το Ίντερνετ υποκλίνεται στον Γιάννη Αϊβάζη: Είπε αυτό που κανείς δεν τόλμησε για Κουτσελίνη - Λύτρα (video)

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ

23 Ιουνίου 2024 14:55
Όλο το Ίντερνετ υποκλίνεται στον Γιάννη Αϊβάζη: Είπε αυτό που κανείς δεν τόλμησε για Κουτσελίνη - Λύτρα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή, Γειά σου, μίλησε ο Γιάννης Αϊβάζης και είπε τη δική του άποψη για την κακοποίηση γυναικών, δεδομένου ότι η υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγωπούλου από τον σύζυγό της, τον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα μονοπωλεί το ενδιαφέρον και έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική.

Με την ευκαιρία, δείτε: Επιτέλους μετά από τόσες μέρες το είπε η Ράνια Τζίμα: Σε 13 λέξεις αποτύπωσε όλα όσα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας για τον Λύτρα (video)

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αϊβάζη

«Αχ, Παναγιά μου! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την κακοποίηση. Πρέπει να ασχοληθούμε περισσότερο με τα θύματα παρά με τους θύτες. Οι θύτες θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν και δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις. Θα είμαστε καταδικασμένοι αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Όποιος σηκώνει το χέρι του “κόψιμο”, μεταφορικά και κυριολεκτικά.

Όποιος πει μια γνώμη είτε καλή είτε κακή ξεκινάει ένα άλλο κύμα ανθρωποφαγίας. Μην καπηλευόμαστε τον πόνο του άλλου. Η Ζήνα ξέρει τι είπε, είναι εξαιρετική, με μεγάλη μόρφωση και κοινωνική προσφορά. Ο καθένας είναι υπεύθυνος με το τι λέει!

Επειδή είμαι ήδη στην αυτοδιοίκηση, μακριά από εμάς η πολιτική. Το στομάχι μας δεν είναι τόσο καλά εκπαιδευμένο και τα νεύρα μας. Η πολιτική είναι άλλο κομμάτι! Δεν περνάω τόσο καλά στα δημοτικά συμβούλια, μου αρέσει η ηρεμία. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβεί με την Ναταλί Κάκκαβα, αλλά συμπάσχω. Όταν μπλέκεσαι στα χωράφια άλλων είναι δύσκολο. Και δεν είμαστε τόσο εκπαιδευμένοι, έχουμε μια ευαισθησία ρομαντική».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share