Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Εξαφανίστηκε, άλλαξε... μαλλιά και καριέρα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 36 της η Πετρούλα Κωστίδου

Καμία σχέση με αυτά που θυμάστε

23 Ιουνίου 2024 13:37
Εξαφανίστηκε, άλλαξε... μαλλιά και καριέρα: Δείτε πώς είναι σήμερα στα 36 της η Πετρούλα Κωστίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε το ξανθό κορίτσι που έλεγε τον καιρό στο STAR, πριν κάποια χρόνια, με έναν εξαιρετικά μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο;

Ε, ξεχάστε ό,τι θυμάστε από την Πετρούλα Κωστίδου,η οποία έχει αλλάξει ριζικά! Από τα μαλλιά της μέχρι τον επαγγελματικό της προσανατολισμό, η παρουσιάστρια του καιρού δε θυμίζει σε τίποτα πια αυτό που ξέραμε.

Δείτε επίσης: Θυμάστε την Ματούλα από το «Καφέ της Χαράς»; Δείτε πως είναι σήμερα η 46χρονη αγέραστη καλλονή (photo)

Η τότε ξανθιά καλλονή που ενημέρωνε τους τηλεθεατές για τον καιρό φορώντας ελάχιστα ρούχα είναι τώρα σε ηλικία 36 ετών, μελαχρινική και... συγγραφέας.

Μάλιστα η ίδια είχε δηλώσει ότι ο λόγος που έκανε το δελτίο καιρού ήταν τα χρήματα.

Δείτε φωτογραφίες της:

Πετρούλα Κωστίδου
Πετρούλα Κωστίδου

«Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε» - Οι δηλώσεις της μητέρας της

Η μητέρα της σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει πέρυσι στην εφημερίδα ΟΝ time για την κόρη της είχε πει:

«Είμαι πολύ υπερήφανη για την κόρη μου. Νιώθω όπως θα ένιωθε κάθε μάνα που το παιδί της προοδεύει. Αυτήν τη στιγμή είναι μια άριστη φοιτήτρια. Εγώ είμαι εδώ και την υποστηρίζω. Ό,τι θέλει, είμαι εδώ. Η μαμά είναι εδώ για την εξέλιξή της.

«Η Πετρούλα ήταν πάντα μετρημένη, δεν προέτρεχε σε σκέψεις. Κάνει αυτό που κάνει και εκ του αποτελέσματος κρίνεται η εξέλιξη του επαγγέλματος που έχει επιλέξει να κάνει. Η εξέλιξή της θα φανεί από αυτό. Η Πετρούλα πιστεύει σε αυτά που κάνει. Το παιδί αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε εγρήγορση. Διαβάζει 18 ώρες την ημέρα. Η Πετρούλα ήταν πάντα αξιοπρεπής στη δουλειά της», είχε αναφέρει.

«Έχει γράψει ιστορία στον καιρό. Αυτά όμως έγιναν όταν ήταν δεκαοκτώ χρόνων. Τώρα δείχνουμε στην κοινωνία πως εξελισσόμαστε, όχι μόνο η Πετρούλα, αλλά όλα τα παιδιά, κι εμείς», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share