Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε 7 λέξεις είπε τα πιο σωστά λόγια για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Πιο πολύ με στεναχώρησε...»

«Καταπέλτης» η παρουσιάστρια

23 Ιουνίου 2024 11:47
Η Σίσσυ Χρηστίδου σε 7 λέξεις είπε τα πιο σωστά λόγια για τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Πιο πολύ με στεναχώρησε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου ξέσπασε και μίλησε ανοιχτά για το θέμα που έχει δημιουργήσει αμηχανία σε όλο το πλατό της εκπομπής της, «Χαμογέλα και πάλι» αναφορικά με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι δηλώσεις του Light αποτέλεσαν αφορμή για να τοποθετηθεί σχετικά με τη στάση της Ζήνας Κουτσελίνη, τόσο η ίδια η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της Παύλος Σταματόπουλος και Γρηγόρης Μελλάς.

Δείτε επίσης τις δηλώσεις του τράπερ: Με μία φράση «τελείωσε» ο Light την Ζήνα Κουτσελίνη: «Είναι πονήρω, αλεπουδιάρα...» (video)

«Δεν το συζητήσαμε χθες. Είναι ένα ζήτημα που μάς έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία. Δεν θα σας το κρύψω» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία χαρακτήρισε τη δήλωση της Ζήνας άστοχη.

«Πιο πολύ με στενοχώρησε η επόμενη ημέρα. Την επόμενη ημέρα θα ήθελα λίγο προσοχή, θα ήθελα μία συγγνώμη. Ένιωσα ότι και την επόμενη ημέρα ήρθε και κούνησε κάπως το δάχτυλο. Είπε ότι δεν καταλάβαμε τι είπε. Αλλά όταν έχει προκληθεί τόσο μεγάλη αντίδραση, οφείλεις να δεις γιατί προκλήθηκε. Σίγουρα κάτι έκανες. Το λέω από τη θέση του ανθρώπου που έχει πει βλακείες και έχει βρεθεί υπόλογος χωρίς να εννοούσε κάτι σαν αυτό που είπε προς τα έξω» πρόσθεσε στη συνέχεια η παρουσιάστρια του Mega.

«Περιμένεις από τη Ζήνα να μην έχει καμία ανοχή απέναντι στον Απόστολο Λύτρα. Επομένως εκεί είναι μία κακή της στιγμή την οποία πιστεύω κι εγώ ότι την επόμενη ημέρα έπρεπε να ξεθολώσει και να πάρει ξεκάθαρη θέση» επεσήμανε από την πλευρά του ο Παύλος Σταματόπουλος.

Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Μελάς σημείωσε ότι όλο αυτό ήταν ένα τραγικό λάθος της Ζήνας Κουτσελίνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share