Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2024

Πιο έρωτας... πεθαίνεις για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά: Οι φωτογραφίες που «έδειξαν» την νέα τους ερωτική απόδραση παρέα με άλλο ζευγάρι της showbiz

Στα καλύτερά του το αγαπημένο ζευγάρι

22 Ιουνίου 2024 08:36
Πιο έρωτας... πεθαίνεις για Γιώργο Λιάγκα και Μαρία Αντωνά: Οι φωτογραφίες που «έδειξαν» την νέα τους ερωτική απόδραση παρέα με άλλο ζευγάρι της showbiz
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά ζουν τον έρωτά τους, με τον παρουσιαστή να ολοκληρώνει τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις και να ταξιδεύει με την νέα του σύντροφο στον Πόρο, εν όψει του Αγίου Πνεύματος.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει επιβεβαιώσει ακόμα τη σχέση του, ωστόσο, έχουν κυκλοφορήσει κοινές φωτογραφίες, οι οποίες προδίδουν ότι είναι μαζί.

Συνεχίζουν... να το ζουν έντονα και δεν το κρύβουν

Ο παρουσιαστής, που προ ημερών είχε λόγους να χαρεί για την οικογένειά του, και η ραδιοφωνική παραγωγός το βράδυ της Παρασκευής (21/6) έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι περνούν το βράδυ τους παρέα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το ξενοδοχείο του Σπύρου Λάζαρη στον Πόρο.

Ο Γιώργος Λιάγκας ανήρτησε ένα βίντεο από την εντυπωσιακή θέα του ξενοδοχείου και έγραψε: «Απλά μαγικά».

Ο Γιώργος Λιάγκας στον Πόρο

Η Μαρία Αντωνά από την πλευρά της, δημοσίευσε μια φωτογραφία με δύο ποτήρια κρασιού και στη φωτογραφία της επεσήμανε την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία είναι η σύντροφος του Σπύρου Λάζαρη. Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι έδειξε ότι περνάει ένα ακόμη Σαββατοκύριακο μαζί, χωρίς να κρύβει τη σχέση του.

Η Μαρία Αντωνά στον Πόρο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share