Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2024

Έξαλλη η Δανάη Μπάρκα με την Αθηναΐς Νέγκα: «Λες και την υποχρέωσαν να πάει στα MAD...» -«Μην πας...»

«Τα MAD είναι μια γιορτή»

21 Ιουνίου 2024 11:50
Έξαλλη η Δανάη Μπάρκα με την Αθηναΐς Νέγκα: «Λες και την υποχρέωσαν να πάει στα MAD...» -«Μην πας...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την «μπηχτή» της Αθηναΐδας Νέγκα στη Μαρίνα Σάττι για το… χασμουρητό της σχολίασε η Δανάη Μπάρκα στην πρωινή εκπομπή της στο Mega.

Με την ευκαιρία δείτε «Σούργελο, σάπια, φασιστόμουτρο»: Σε δύσκολη θέση η Αθηναΐς Νέγκα, την «κατασπάραξαν» για αυτό που είπε στη Σάττι

«Σαφώς και δεν πλήττεται η Μαρίνα. Όσοι την αγαπούσαμε την αγαπάμε, μη σας πω και λίγο παραπάνω μετά από το χθεσινό. Η Αθηναΐς Νέγκα μιλάει σαν να την υποχρέωσαν να πάει στα MAD, ενώ τα MAD είναι μία γιορτή που, αν μπορείς πας, αν όχι δεν πας. Αυτή η δήλωση σε σχέση με το “ένιωσα αμήχανα που θα βράβευα τη Μαρίνα”… Ξέρεις από πριν ποιον θα βραβεύσεις. Μην πας, αν είναι έτσι».

«Μπορείς πολύ ευγενικά να πεις στους διοργανωτές ότι θα ήθελες να βραβεύσεις κάποιον άλλο. Σίγουρα θα μπορούσε να γίνει κάτι αλλιώς».

«Και άλλες γυναίκες ήθελαν να τοποθετηθούν, όπως η Δέσποινα Βανδή και η Κατερίνα Λιόλιου, για κοινωνικά θέματα. Τέτοιες στιγμές μπορεί να υπάρξουν, όλοι μπορούμε να πούμε πράγματα τη λάθος στιγμή. Παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το πού και πώς τοποθετείσαι. Να επαναφέρεις τώρα κάτι που έχει περάσει σε μία γιορτή».

«Δηλαδή για δέκα χρόνια τώρα όποτε βλέπουμε τη Μαρίνα Σάττι θα χασμουριόμαστε; Να πεις τώρα αυτό το πράγμα σε βραβεία; Εμένα αυτό μου κάνει εντύπωση» ανέφερε η οικοδέσποινα του Πάμε Δανάη.

Δείτε αναλυτικά το απόσπασμα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share