Κυριακή, 21 Ιουλίου 2024

Έξαλλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με «αυλοκόλακες και σφουγγοκωλάριους»: «Kάθε κατεργάρης στον πάγκο του»

«Προφανώς και ΔΕΝ με ξέρετε καλά!!»

21 Ιουνίου 2024 09:45
Έξαλλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με «αυλοκόλακες και σφουγγοκωλάριους»: «Kάθε κατεργάρης στον πάγκο του»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τα μέσα κοινωνικά δικτύωσης ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε θέση για ένα θέμα που τον απασχόλησε ιδιαίτερα. Ο παρουσιαστής έστειλε ένα μήνυμα με πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες το απόγευμα της Πέμπτης 20/6, δημοσιεύοντας μια καθ’ όλα αιχμηρή ανάρτηση στο δικό του προφίλ στο Instagram.

Με την ευκαιρία, δείτε: «Στρίβειν δια του αρραβώνος» ο Σοϊλέδης σε ερώτηση για τον Φραγκολιά - Η επική αντίδραση στο πλατό του Happy Day (video)

Η αιχμηρή ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα

Ειδικότερα, συνοδεία μιας παλαιότερης του εικόνας από την περίοδο που παρουσίαζε το Big Brother και υπό τους ήχους του τραγουδιού «Μέχρι τέλους» του Νίνο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγραψε τα εξής. «Προς αυλοκόλακες και σφουγγοκωλάριους. Επειδή μαθαίνω πως διαδίδετε, θα το αφήσει ο Γκουντάρας θα ξεχαστεί…».

«Προφανώς και ΔΕΝ με ξέρετε καλά!! Μέχρι ΤΕΛΟΥΣ και κάθε κατεργάρης (είστε και αρκετοί), στον πάγκο του».

«Σφουγγοκωλάριος… Εκείνος που καθαρίζει τον πισινό των ισχυρών προσώπων από τις βρωμιές που παράγουν και (κατ’ επέκταση) ο γλείφτης, ο χαμερπής, ο κόλακας, το καρφί, το τσιράκι, ο αχυράνθρωπος που εκπροσωπεί τα αφεντικά. Το παιδί για όλες τις δουλειές, αλλά μόνο εκείνων που είναι ισχυροί ή πλούσιοι» καταλήγει, διευκρινιστικά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε αυτή τη νέα του ανάρτηση στα social media.

Έξαλλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας με «αυλοκόλακες και σφουγγοκωλάριους»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share